Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

„Balul toamnei“, la Școala „Alexandru Vlahuță“ din Gugești

Firi consecvente, elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ din Gugești au participat la tradiționalul bal al toamnei, pe care unitatea de învățământ îl organizează în fiecare an, de cinci ani încoace. Activitatea a fost coordonată de profesoara Alina Mirică și s-a desfășurat în Centrul de Documentare și Informare al școlii.

Conform datelor furnizate de directoarea unității de învățământ, Anca Grecu, activitatea a cuprins mai multe secțiuni, printre care „Artistul toamnei“, „Sculptură în natură“, „Parada costumelor“, „Toamna în cântec și vers“ și „Gusturile toamnei“. Coordonatorul activității a reușit să convingă atât elevi de la nivel primar, cât și de la cel gimnazial să participe la bal, pentru a-și pune în valoare talentul. Și de această dată, emoțiile au fost unele constructive, concurenții reușind să facă dovada creativității în abordarea tematicii propuse.

Întreaga activitate a fost „condimentată“ cu intervenții muzicale ale corului școlii Musically, coordonat de profesoara Adina Suflețel, care a pregătit participanților o surpriză muzicală, apoi a cântat și eleva Ștefania Cioară, care de fiecare dată impresionează cu vocea ei deosebită. „Considerând că activitatea și-a atins obiectivele, stimulând potențialul creativ al micilor artiști, felicit elevii și cadrele didactice care i-au îndrumat“, a transmis Anca Grecu, directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?