Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Elevii de la Școala Ștefan cel Mare Focșani, încurajați să citească „fascinantele texte din literatura română“

Activitățile dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri au continuat la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani cu cele prilejuite de încheierea proiectului educațional ”Universul magic al copilăriei în literatura română”, coordonat de prof. Istudor Fănelușa, prof. Corina Roșu și dna bibliotecar Elena Blănaru, la care au participat clasele a III-a B și I A. Pe parcursul mai multor săptămâni, elevii au fost încurajați să citească fascinantele texte din literatura română care tratează copilăria de ieri și de azi, să schimbe impresii și să creeze colaje și desene pe această temă, dând dovadă de un interes deosebit pentru aceste activități.

Proiectul s-a încheiat printr-o activitate comună, desfășurată la sala multimedia a școlii, unde copiii celor două clase și-au prezentat portofoliile, au vizionat filmul ”Dumbrava minunată” și au desfășurat un joc, prin care au demonstrat cunoștințele cu care au rămas în urma desfășurării proiectului.

Impresiile rostite de elevi la sfârșitul proiectului demonstrează atingerea scopurilor propuse și ne fac optimiști cu privire la deschiderea copiilor spre lectură, în general, dar și spre literatura română de calitate.

 

Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?