Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Șoferi băuți, opriți în trafic de polițiști; unul dintre ei conducea o mașină cu autorizația provizorie expirată

Depistați în trafic sub influența alcoolului

 

La data de 2 noiembrie a.c., ora 06.50, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat, de 63 ani, din comuna Obrejița, pe DN 2 – E 85, pe raza localității Obrejița. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Sâmbătă, 3 noiembrie a.c., ora 20.50, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Dumbrăveni deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit și faptul că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din cursul lunii august a.c..

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea  în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 5 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?