Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Gimnastică – ”Cupa Vrancea”, test foarte util înaintea finalei Campionatului Național de la Deva!

Sala de gimnastică a CSS Focșani a găzduit, sâmbătă, 3 noiembrie, tradiționala competiție ”Cupa Vrancea”, la care au concurat sportive de la nouă cluburi: CS Dinamo București, CS Petrolul Ploiești, CSS Bârlad, CSS Buzău, SCM Bacău, CSS Sibiu, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani. Invitate speciale au fost gimnastele de la Școala Sportivă Speranța Chișinău, aflate la a doua prezență consecutivă la Cupa Vranca și care au fost singurele concurente la categoria maestre.

Competiția a fost deschisă gimnastelor maestre, junioarelor III (nivel 2), junioarelor II (nivel 3), junioarelor II (nivel 4), junioarelor I (nivel 6). A fost un superb spectacol de culoare, grație, frumusețe, o etalare a unor foarte bune prestații tehnice.  Dacă la categoria maestre sportivele de la Chișinău nu au avut adversare, la calalalte categorii de vârstă podiumurile au fost ocupate de gimnaste de la aproape toate cluburile reprezentate în concurs.

Sportivele de la CSS Focșani au câștigat două medalii de aur, două medalii de argint și opt medalii de bronz. Au câștigat Cupa Vrancea Loredana Constantin, la bârnă junioare I și Raisa Chivu, la paralele, junioare III nivel 2. Pe locul al doilea s-au clasat Raisa Chivu la sărituri, și Cătălina Munteanu, junioară III nivel 2, la paralele, iar pe locul al treilea s-au clasat Loredana Constantin, la individual compus și sărituri, junioarele I Iohana Pasere, la paralele și sol și Alina Crăciun, la paralele, sol și sărituri. ca și Raisa Chivu, la sol și Cătălina Munteanu, la bârnă. Toate pot fi văzute pe podium în imaginile ce însoțesc articolul.

La întrecerile Cupei Vrancea au asistat numeroși spectatori. A fost la competiție și fosta valoroasă gimnastă Dora Vulcan, fostă multiplă campioană a României, componentă a Lotului Olimpic și reprezentantă a României la multe competiții internaționale, acum studentă la UNEFS București. Dora a venit să fie alături de tatăl său, antrenorul Dănuț Vulcan și să susțină gimnastele focșănene din concurs.

Cupa Vrancea a fost organizată de CSS Focșani, secția de gimnastică, cu spijinul DJST Vrancea , ISJ Vrancea,  Serviciului  Județean de Ambulanță Vrancea, societăților comerciale Decathlon Focșani și Crama Gârboiu.

Toate gimnastele au primit pungi cu daruri de la organizatori și sponsori iar primelor clasate le-au fost înmânate diplime, cupe și medalii,

După terminarea Cupei Vrancea, profesorul antrenor Florin Roșioru, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani mi-a spus:”Le mulțumesc celor care ne-au fost alături și au făcut ca întrecerea de astăzi să aibă loc în condiții foarte bune. Le mulțumesc și tuturor antrenorilor pentru efortul depus în sala de gimnastică. Practic a fost o verificare  foarte bună pentru toate cluburile din țară petru că în perioada imediat următoare va avea loc la Deva Finala Campionatului Național Individual, între 14 și 17 noiembrie, când sportivele trebuie să fie în cea mai bună formă de concurs!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?