Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Atletism – Claudia Prisecaru aleargă cu echipa de senioare a României la Balcaniada de cros!

          Claudia Prisecaru, multipla campioană de juniori și tineret a României în probele de 1500 metri, 3000 metri obstacole, medaliată și la 3000 metri și 5000 metri, vicecampioană națională la cros individual anul trecut, vicecampioană balcanică cu echipa de cros tineret a României și vicecampioană europeană cu echipa de cros senioare a României în 2017, clasată pe locul al patrulea în acest an la Campionatul Național de cros senioare, va concura, duminică, 4 noiembrie, la Campionatul Balcanic de Cros.Claudia, care este încă la categoria tineret, este componentă a echipei de senioare a României, alături de experimentatele Roxana Elisabeta Bîrcă, Cristina Simion, și Paula Claudia Todoran, împreună cu care a câștigat argintul european la senioare anul trecut.

La Balcaniada de la Botoșani, pe traseul din Pădurea Rediu vor concura sportivi din Albania, Bulgaria, Moldova, Serbia, Turcia, Ucraina, Macedonia și România. Primul start va fi dat la ora 10:00, iar ultimul, la ora 12:00.

Campionatul Balcanic de cors va fi și un ultim test în vederea participării la Campionatul European de cros din  9 decembrie 2018, din Olanda, de la Tilburg.

          Monitorul de Vrancea îi urează Claudiei Prisecaru, atleta antrenată la Lotul Național de profesorul Cristian Orza, formată la CS Unirea Focșani și legitimată din 2017 la CSM Focșani 2007, să urce cu echipa României pe podiumul de premiere, cel puțin la nivelul de la tineret din 2017. Și să alerge, apoi, la Campionatul European cu echipa de senioare a României, pentru o performanță cel puțin similară celei de anul trecut!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?