Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Bloc de 8 etaje lângă stadionul Tineretului

Un investitor imobiliar vrea să realizeze primul bloc cu 8 etaje construit în Focșani după 1990. Intenția de elaborare a PUZ-ului pentru această investiție a fost înregistrată la Primăria municipiului iar documentația poate fi studiată la avizierul administrației locale. Blocul ar urma să fie ridicat pe terenul de pe strada Cuza Vodă situat lângă stadionul Tineretului. Conform anunțului, investitorul vrea să construiască un imobil cu regim de înălțime S+P+8E+9R pentru spații comerciale, birouri și locuințe colective. Proiectul este inițiat de DCI Cofrom Internațional și Concas SA. Proiectul a fost elaborat de Town Design București.

2 COMENTARII

  1. Sunt curios daca si acest bloc va avea soarta blocului de peste drum care din 1990 nu are lift.Si nu stiu daca la subsolul viitorului bloc vor fi amenajate parcari,asa cum se procedeaza in alte tari.

  2. Si locurile de parcare unde le face?ar tb peste 40 locuri,daca se tine seama de marimea imobilului!si iesirea in bulevard?se blocheaza tot traficul!nu cred ca are vreo sansa ,tinand cont de regulile de urbanism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?