Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Volei, Divizia A2: Meci pentru victorie în Sala Polivalentă!

CSM Focșani 2007 – CSM Unic Piatra Neamț, sâmbătă, 28 octombrie, ora 12:30

Lotul CSM Focșani 2007: Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Paula Ribeiro, Romina Coman, Mihaela Taskiran, Teodora Sabloschi, Ana-Maria Bruma, Cătălina Ciubotaru, Theodora Dumitrescu, Karina Agapian, Miruna Pușcă, Mariana Sales Elias.

Antrenor, Elena Bontaș-Stanciu

 

Voleiul de Divizia A2 aduce față în față astăzi (sâmbătă), începând cu ora 12:00, în Sala Polivalentă din Focșani, formația CSM 2007 și CS Unic Piatra Neamț.

Oaspetele sunt continuatoarele unei echipe – VC Unic Piatra Neamț – care a jucat ani mulți și cu bune rezultate în prima divizie a voleiului din România, dar desființată în 2017. După un prim an de la înființare, în care a terminat în partea a doua a clasamentului seriei Est, noua formație nemțeană are un foarte bun început de campionat al ediției 2018-2019. Echipa din Piatra Neamț a câștigat în trei seturi cu Top 05 Constanța și a trecut de Rapid București cu 3-1, în runda a doua. Sunt scoruri care atrag atenția că adversarele CSM 2007 au devenit redutabile ca echipă și pot pune mult mai multe – și mai complicate – probleme focșănencelor decât în trecutul campionat, în care au fost învinse și la Focșani, și acasă.

CSM Focșani 2007, într-o formulă de joc fundamental modificată în noul campionat, a evoluat promițător în prima etapă, acasă, cu CSO Voluntari, după care a câștigat la Constanța, ca și CSM Unic, dar cu set cedat.

Tabloul rezultatelor celor două echipe în primele două etape ale campionatului anunță pentru astăzi o dispută echilibrată. Jucătoarele antrenate de profesoara Elena Bontaș-Stanciu pot să-și adjudece 3 puncte, ceea ce ar însemna o victorie cu 3-0 sau 3-1. Au calitatea necesară. Au atât valoare individuală, cât și ca grup. Cu Voluntariul – meci pe care l-am văzut – au arătat și determinare. O victorie astăzi ar anunța pe CSM Focșani 2007 ca o candidată certă la locurile ce permit accesul la barajul pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?