GALERIE FOTO: Tenis de masă – Focșănenii Mihai Ticu și Ovidiu Dumbravă, câștigători la Cupa Pro Aktiv!

0
59

Peste 200 de jucători de tenis de masă au participat sâmbăta și duminica trecute la tradiționala competiție de tenis de masă de la Focșani, „Cupa Pro Aktiv”. Au fost două zile cu spectacol sportiv de calitate oferit de jucătorii care au avut patru niveluri de întrecere: hobby, avansați, open și elite, categorie la care au avut permisiunea să evolueze și sportivi legitimați.

Primii clasați, pe categorii:

Hobby – 1. Ovidiu Dumbravă, Focșani; 2. Nicu Ioniță, Focșani; 3. Victoraș Șelaru, Adjud; 3. Andrei Anica, Buzău.

Avansați – 1. Mihai Ticu, Focșani; 2. Cristian Dinu, Mizil; 3. Istvan Kendi Lenart, Târgu Secuiesc; 3. Gelu Popa, Focșani.

Open – 1. Cristian Poncrat, Tulcea; 2. Emanuel Bujoi, Brăila; 3. Octăvel Ilie, Brăila: 3. Sandor Sylvester, Sfântu Gheorghe.

Elite – 1. Daniel Vișan, Ploiești; 2. Bogdan Căpușă, Bacău; 3. Mihai Giol, Brăila; 3. Oneluș Botezatu, Galați.

Competiția a fost organizată de DJS Vrancea, ACS Pro Aktiv Focșani, CSM Focșani 2007, SC Geladi și SC Martensa SRL. „Chiar dacă nu au atins nivelul de tehnicitate al jucătorilor de vârf din România pe care focșănenii i-au văzut evoluând în Liga Națională în Sala Polivalentă, participanții la Cupa Pro Aktiv au arătat prin joc frumusețea acestui sport și prin numărul lor mare au dovedit că tenisul de masă este un sport foarte popular printre oamenii de toate vârstele!” mi-a declarat Costin Cocoz, președintele CS ProAktiv și președintele Secției de Tenis de masă a CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here