Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Orlando Bloom va citi poveşti pentru copii într-o emisiune TV

Actorul britanic Orlando Bloom, protagonist al francizelor cinematografice „The Lord Of The Rings” şi „Pirates of the Caribbean”, şi-a trecut numele pe lista celebrităţilor care au acceptat să citească poveşti pentru copii într-o emisiune difuzată de CBeebies, un post deţinut de grupul BBC şi care se adresează micilor telespectatori, informează PA. Astfel, starul britanic va urma exemplul altor celebrităţi care au citit poveşti pentru copii în acea emisiune, „Bedtime Stories”, seara, înainte de culcare, precum Tom Hardy, Elton John şi Dolly Parton.

Orlando Bloom, în vârstă de 41 de ani, va lectura fragmente din „We Are Together”, o carte scrisă şi ilustrată de Britta Teckentrup, pe 9 noiembrie. „În timpul călătoriilor mele în calitate de ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, m-am întâlnit cu copii din lumea întreagă şi am asistat în mod direct la felul în care poveştile citite în prezenţa adulţilor şi copiilor contribuie la cimentarea legăturilor dintre ei”, a declarat actorul britanic. „Copiii adorm mai uşor atunci când sunt transportaţi în aventuri imaginare prin intermediul poveştilor, iar acestea le stimulează creativitatea. A fost minunat să particip la emisiunea ‘Bedtime Stories’ a postului CBeebies”, a adăugat Orlando Bloom.

Povestea lecturată de Orlando Bloom ce va fi difuzată în seara zilei de 9 noiembrie este una dintre cele două înregistrări de acest fel realizate de actor. Alte personalităţi, precum Ewan McGregor, Chris Evans, George Ezra, Suranne Jones, Jessica Ennis-Hill şi Eddie Redmayne, au citit la rândul lor poveşti pentru copii în emisiunea „Bedtime Stories” a postului CBeebies. Acest program TV este difuzat în fiecare zi în Marea Britanie începând de la ora locală 18.50.

CBeebies, un post de televiziune ce aparţine grupului BBC, a fost lansat pe 11 februarie 2002 şi se adresează micilor telespectatori cu vârste de până la şase ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?