Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ziua porților deschise și ceremonial militar – religios, de Ziua Armatei României

Militarii Brigăzii 8 LAROM ”Alexandru Ioan Cuza” vă invită să participați la ”Ziua Porţilor Deschise” cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României. Astfel, joi, 25 octombrie, începând cu ora 09.00, la sediul marii unități, vor fi organizate pentru publicul interesat, standuri de prezentare a echipamentului, tehnicii şi armamentului aflate în dotare, o expoziţie fotografică cu tematică specifică precum și vizitarea sălilor de tradiții militare. Vă așteptăm cu drag!

În cadrul manifestărilor din garnizoana Focşani, prilejuite de aniversarea „Zilei Armatei României” joi, 25 octombrie, începând cu ora 11.00, la Mausoleul Eroilor din Cartierul Sud se va desfășura un ceremonial militar şi religios. Acesta va consta în oficierea serviciului religios, alocuţiunile comandantului garnizoanei Focşani şi ale reprezentanţilor administraţiei publice locale, depunerea de coroane şi jerbe de flori în memoria eroilor Armatei României și defilarea gărzii de onoare.

De asemenea, în Piața Unirii din Focșani, începând cu ora 17.00, va avea loc un concert al Muzicii Militare de garnizoană, iar de la 18.30 retragerea cu torțe a militarilor focșăneni va pune punct manifestărilor dedicate aniversării „Zilei Armatei României”.

La activități sunt invitați să participe reprezentanți ai administrației publice locale, cadre militare active, în rezervă şi retragere, veterani de război şi familiile acestora, militarii răniţi în teatrele de operaţii, elevi ai instituţiilor de învăţământ. Vă așteptăm cu drag!

 

Sursa text și foto: Facebook/Brigada 8 LAROM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?