Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Sebastian Stan joacă alături de Jamie Dornan şi Shailene Woodley într-un film regizat de Drake Doremus

Actorul american de origine română Sebastian Stan va juca alături de Jamie Dornan – protagonistul trilogiei „Fifty Shades” – şi Shailene Woodley – protagonista francizei „Divergent” – într-un film independent, ce va fi regizat de cineastul Drake Doremus, informează site-ul collider.com. Shailene Woodley va interpreta rolul unei artiste care îşi părăseşte iubitul, însă încercarea ei de a rămâne pentru o vreme o femeie singură eşuează, după ce ajunge să fie implicată în două relaţii romantice – cu un scriitor, jucat de Jamie Dornan, şi cu un „băiat rău”, interpretat de Sebastian Stan. Din distribuţia acestui film, ce are o acţiune plasată în Los Angeles, face parte şi Matthew Gray Gubler. Scenariul peliculei a fost scris de Drake Doremus în colaborare cu romanciera Jardine Libaire.

Filmările pentru acest lungmetraj, produs de CJ Entertainment, vor debuta în această săptămână la Los Angeles. Titlul provizoriu al peliculei este „No, No, No, Yes”, însă, potrivit jurnaliştilor de la collider.com, este puţin probabil ca el să rămână definitiv. Regizorul Drake Doremus obişnuieşte să distribuie staruri de prim rang în filmele sale, precum Jennifer Lawrence şi Felicity Jones în „Like Crazy”, Kristen Stewart şi Nicolas Hoult în „Equals” şi Ewan McGregor şi Lea Seydoux în „Zoe”. Totuşi, în pofida acestor nume impresionante, filmele regizorului american sunt lansate fără campanii de promovare răsunătoare şi nu au prea mare succes de box-office.

Sebastian Stan, care a putut fi văzut în ultimul an în filme precum „Black Panther” şi „Avengers: Infinity War”, va relua rolul care l-a făcut celebru – Bucky Barnes/ Winter Soldier – în următorul opus din franciza „Avengers”. El a jucat recent alături de Margot Robbie în „I, Tonya” şi va fi prezent pe marile ecrane alături de Nicole Kidman în thrillerul „Destroyer”, regizat de Karyn Kusama.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982 în România, în oraşul Constanţa. Părinţii lui au divorţat când el avea vârsta de doi ani, iar în 1990, după Revoluţia din 1989, s-a mutat la vârsta de opt ani la Viena alături de mama lui, Georgeta Orlovschi. După alţi patru ani, cei doi s-au mutat în Statele Unite, în statul New York. Sebastian Stan a studiat actoria la Universitatea Rutgers şi la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra. A primit cetăţenia americană în 2002.

După mai multe roluri secundare în film şi televiziune, graţie cărora a fost distribuit inclusiv în „The Covenant” şi „Gossip Girl”, tânărul actor de origine română a primit în 2009 rolul principal în serialul „Kings”. În 2010, a jucat în filmul „Black Swan”, regizat de celebrul regizor Darren Aronofsky, iar în 2011 l-a interpretat pe Bucky Barnes în filmul „Captain America: The First Avenger”, inspirat din universul benzilor desenate Marvel. În urma acelui film, Sebastian Stan a semnat un contract cu Marvel Studios pentru a juca acelaşi personaj în alte nouă pelicule cu supereroi.

A continuat să impresioneze atât în televiziune, jucând în seriale de succes precum „Once Upon a Time” şi „Political Animals”, cât şi pe marile ecrane, în filme precum „Ricki and the Flash”, „The Martian”, „Logan Lucky” şi „I’m not Here”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?