Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității la S.C. SMART GROUP SOLUTIONS S.R.L.”

Anunţ de presă

               Data 18 Octombrie 2018

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității la S.C. SMART GROUP SOLUTIONS S.R.L.”

 

SC SMART GROUP SOLUTIONS SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității la S.C. SMART GROUP SOLUTIONS S.R.L.”, cod SMIS 113810, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.099.271,26 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 739.005,89 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie diversificarea unității prin servicii care nu au fost prestate anterior în cadrul acesteia, respectiv editarea de cataloage cărți poștale, felicitări și produse similar tipărite; picturi, desene și fotografii tipărite; decalcomanii și calendare tipărite; tipărirea timbrelor poștale, timbrelor fiscale sau similare; Imprimate publicitare, cataloage comerciale și produse similar tipărite; alte materiale accesibile prin internet, cum ar fi felicitări, calendare, reproduceri ale operelor de artă; servicii de licență pentru dreptul de a reproduce, distribui sau de a include opera originală, cum ar fi reproducerea și retipărirea lucrărilor de artă originale; servicii de licență pentru alte materiale imprimate protejate de legea drepturilor de autor, cum ar fi calendare, felicitări, fotografii etc., acest lucru fiind posibil prin achiziția de TEHNICĂ DE LUCRU PERFORMANTĂ.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere diversificarea activității firmei prin introducerea unui flux tehnologic nou, respectiv cel de „ALTE ACTIVITĂȚI DE EDITARE ”, cod CAEN 5819 și modernizarea spațiului de desfășurare a activităților. De asemenea, societatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin oferirea de servicii calitative, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creșterea a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinie a serviciilor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin angajarea unor noi persoane din care cel puțin o persoană din categoria defavorizată. Crearea a 2 noi locuri de muncă va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local.
  2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni, respectiv între data 01.07.2018 şi data 30.06.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: DRAGOMIR Liliana

Funcţie: Administrator

Telefon: 0730557331,  e-mail: simona@s-g-s.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?