Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Ce telefoane ieftine să vânezi de Black Friday

Ești în căutarea unui smartphone nou? Ai noroc. Este aproape sezonul de Black Friday și Cyber Monday, ceea ce înseamnă o sumedenie de oferte atât pentru telefoane emblematice, cât și pentru telefoane ieftine.

Cumpărarea unui smartphone poate fi un lucru dificil de făcut, întrucât fiecare are nevoi diferite. Dar, datorită amplorii vânzărilor de Black Friday și Cyber Monday, indiferent de ceea ce cauți, ar trebui să existe ceva care să se potrivească stilului tău. Indiferent dacă vrei să înlocuiești un telefon încet sau spart, să cumperi un cadou pentru o persoană dragă sau pur și simplu să îți oferi un upgrade, există numeroase oferte.

În anii anteriori, retailerii au venit cu niște reduceri uimitoare la telefoane mobile de Black Friday. Iată ce telefoane ieftine să urmărești și în acest an.

Ar trebui să aștept ca Black Friday să cumpăr un telefon nou?

Dacă vrei să cumperi cea mai recentă versiune de telefon, cea mai frumoasă – iPhone 12, de exemplu- weekend-ul de Black Friday va avea probabil oferte și reduceri care te-ar putea tenta.

Cauți oferte și mai bune? Black Friday tinde de fapt să fie o perioadă a anului în care modelele de telefoane ieftine mai vechi sunt puse în vânzare.

Acestea tind să fie reduse mai mult decât omologii lor noi, așa că Black Friday ar putea fi un moment bun pentru a cumpăra un telefon, doar că nu unul care este cel mai recent model.

Este Black Friday un moment bun pentru a cumpăra un telefon?

Da, dacă vrei să schimbi telefonul și să găsești o ofertă de telefon pe care o consideri bună.

Dar prețurile se schimbă rapid în timpul evenimentului, deci este mai bine să faci cercetări din timp, astfel încât să știi când găsești o ofertă cu adevărat bună.

Cele mai bune oferte de telefon de Black Fridau nu durează prea mult timp și nu este neobișnuit să vezi cele mai mici prețuri din an la o serie de telefoane în timpul acestui eveniment.

Telefoanele vor fi mai ieftine de Black Friday?

Smartphone-urile se numără printre articolele care sunt reduse în mod regulat în vânzările de Black Friday și Cyber ​​Monday.

Dacă ești fericit să achiziționezi un model mai vechi Samsung sau iPhone, s-ar putea să faci o afacere cu un telefon minunat în această Black Friday.

Ce telefoane ieftine poți găsi în acest an de Black Friday

Anul acesta este foarte probabil ca cele mai populare oferte să fie pentru iPhone 11 și Samsung Galaxy S20.

Odată cu lansarea mult așteptată a iPhone 12, gama iPhone 11 – care încă oferă o putere și caracteristici incredibile – va fi probabil în mijloc ofertelor, de asemenea.

Totodată, întrucât se presupune că o presupusă gamă „Galaxy S30” va fi lansată la începutul anului 2021, modelele emblematice Samsung S20 ar putea fi centrul unor mari reduceri.

Ne putem aștepta de asemenea la câteva oferte de reduceri la dispozitive precum Google Pixel și Sony Xperia.

Nu vom uita nici ofertele mai accesibile de telefoane ieftine de Black Friday, respectiv iPhone SE și dispozitivele Android de la Xiaomi și Oppo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?