Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Premii pentru Protha la Festivalul Național de Teatru Ludicus

În perioada 12-14 octombrie 2018, în sala Centrului Cultural Mioveni a avut loc cea de a XV-a ediție a Festivalului Național de Teatru Ludicus. Acesta a fost organizat de Centrul Cultural Mioveni și Primăria Mioveni.

La această ediție a fost selectat să participe și spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul noptii” după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, al Trupei de Teatru Protha din Panciu. Din distribuția spectacolului au făcut parte: Georgiana Cociorbă, Diana Dragnea, Alexandra Ghimpu, Crina Isac, Marta Gauroiu, Mihaela Rusu, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, Alexandru Stan, George Cristea, Ștefan Drăgan, Bogdan Alban și Ionuț Popa.

Juriul festivalului format din actrițele Paula Chirilă (președinte), Iulia Verdeș și regizorul Laurențiu Tudor a acordat spectacolului prezentat Premiul pentru cea mai bună trupă de liceu. Lui Alexandru Stan, interpretul lui Cristopher, i-a fost acordat de juriu Premiul special al juriului pentru interpretare rol principal masculin. Premiul pentru interpretare rol secundar feminin a fost acordat, pentru rolul dnei. Alexander, Alexandrei Ghimpu. Eduard Crucianu a primit Premiul pentru interpretare rol secundar masculin, pentru rolul Tata. Georgiana Cociorbă și Robert Grigoraș au fost nominalizați la premiile pentru interpretare rol secundar feminin și masculin.

Participarea la acest festival a fost posibilă ca urmare a sprijinului acordat de primarul Iulian Nica și Primăria Panciu, prin implicarea în promovarea și derularea proiectului de educație non-formală desfăsurat în colaborare cu Asociația Protha Panciu, Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu și Casa de Cultură Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?