Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Activități inedite la Școala Milcovul de Ziua Mondială a Educației

Elevii Școlii Gimnaziale Milcovul au sărbătorit, vineri, Ziua Mondială a Educației. Prichindeii de la clasele primare au participat la proiectul „Școala prin ochi de copil“. Ei au desenat școala, iar la final le-au spus cadrelor didactice coordonatoare de ce preferă să vină la cursuri. „Venim la școală pentru că învățăm lucruri noi“, „Ne facem prieteni noi“, „Învățăm să citim și să scriem“ sunt câteva dintre răspunsurile date de elevii claselor a II-a și a III-a. Potrivit învățătoarelor de la clasele a II-a și a III-a, Maricela Ene și Nina Petrescu, activitatea a început după ce au fost confecționate ecusoane, pe care copiii și le-au pus în piept. Elevii clasei a III-a au prezentat dramatizarea „Nică începe școala“, adaptare după Ion Creangă. Apoi, au vizionat două filmulețe, în care era prezentat Nică în timpul copilăriei și la școală, dar și când a devenit învățător. Activitatea s-a încheiat după ce elevii au interpretat cântecele „Învățătoarea“ și „Cărticica mea“.

În același timp, colegii lor de clasa a IV-a au participat la o oră deschisă de istorie, susținută de profesor Sorin Enache, dar și la una de educație civică.

Elevii de gimnaziu au participat, pe parcursul zilei de vineri, la mai multe competiții sportive, coordonate de profesorul de specialitate Cătălin Boldeanu. Ei au participat la întreceri de atletism, de fotbal sau alte sporturi, fiind foarte încântați de activitățile desfășurate.

Activitățile au fost derulate de elevi, coordonați de cadrele didactice din cadrul școlii, respectiv Carmen Neață, Nina Petrescu, Lenuța Buzatu, Maricela Ene, Andra Stănescu, Tamara Mocanca, Cătălin Boldeanu și Sorin Enache, sub îndrumarea directoarei unității de învățământ, Daniela Trușcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?