Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Calificative de foarte bine pentru inspectorii școlari și directorii de școli

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea (IȘJ) a acordat calificativele inspectorilor școlari și directorilor unităților de învățământ din județ. Activitatea inspectorilor pentru anul școlar 2017-2018 a fost evaluată numai cu calificative de Foarte Bine. ”A fost evaluată activitatea inspectorilor școlari pentru anul școlar 2017-2018. Au fost verificate fișele, rapoartele de activitate, punctajele aferente fiecărui inspector în parte au fost afișate, calificativele fiind de foarte bine”, ne-a spus inspectorul școlar general adjunct, profesorul Aurel Șelaru.

În IȘJ Vrancea își desfășoară activitatea 23 de inspectori școlari, alături de inspectorul general adjunct, profesorul Aurel Șelaru, și inspectorul școlar general, profesoara Lauriana Ailincuței.

Și în cazul directorilor și directorilor adjuncți activitatea a fost evaluată cu calificative maxime. ”Conform calendarului evaluării activității manageriale desfășurate de directori și directori adjuncți din învățământul preuniversitar, în 28 septembrie s-a definitivat evaluarea acestora. Au fost acordate 118 calificative pentru directori din care 117 de Foarte bine și 1 calificativ de bine, iar la directori adjuncți au fost acordate 27 de calificative, toate de foarte bine”, a spus, pentru Monitorul de Vrancea, profesoara Eleonora Dărmănescu, inspector de management la IȘJ Vrancea. Trebuie spus că singurul calificativ de bine a fost obținut de profesoara Diana Tăicuțu, fosta directoare a Liceului de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani.

Directorii de școli și directorii adjuncți sunt așteptați la IȘJ să își ridice  deciziile cu calificativele obținute, mai exact de la inspectorul de specialitate, Eleonora Dărmănescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?