Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Concurs de proiecte pentru postul de manager la Ateneul Popular

Primăria Focșani a anunțat organizarea unui concurs pentru stabilirea noului manager la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” dar și analiza proiectelor de management pentru Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”. În cazul concursului de la Ateneul Popular, va fi analizat proiectul de management depus de candidați și realizat în baza caietului de obiective publicat atât pe pagina de internet a municipalității dar și pe cea a instituției culturale. Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 22 octombrie. Selecția dosarelor se va face în perioada 23-24 octombrie. În prima etapă va avea loc analiza proiectelor de management, în perioada 25-31 octombrie. Susținerea proiectelor de management în cadrul interviului se ve derula în perioada 1-6 noiembrie. Rezultatele vor fi afișate în termen de 24 de ore de la încheierea interviului. Proiectul de management, întocmit în baza legii române, cu respectarea prevederilor din actele normative indicate in bibliografie, trebuie să conțină soluții concrete în vederea funcționării și dezvoltării instituției pentru care se organizează concursul de proiecte de management, în perioada 2018-2021, pe baza sarcinilor formulate de autoritate, se atată în anunțul municipalității.

Candidații care vor să aplice pentru funcția de manager la Ateneul Popular trebuie să respecte mai multe condiții. În cazul studiilor necesare, acestea trebuie să fie „studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental – Științe umaniste și arte”. Experiența în specialitatea studiilor trebuie să fie de minimum 3 ani. De asemenea, candidatul trebuie să aibă experienţă în domeniul activității manageriale de minimum 1 an sau specializări în domeniul managementului, adică să aibă pregătire în management atestată cu certificat de absolvire (manager de proiect, manager cultural etc.) sau experiență în conducerea unei instituții, companii, organizații neguvernamentale etc., dovedită prin adeverință.

Pentru celelalte două instituții culturale din Focșani, Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” și Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, vor fi analizate proiectele de management ale actualilor manageri, Sorin Francu și Maria Murgoci. Analizarea noului proiect de management se realizează cu respectarea corespunzătoare a prevederilor legale, iar dacă proiectul de management a obţinut ca urmare a evaluării nota minimă 7, managerului i se încheie un nou contract de management, în condiţiile legii, se arată în anunțul municipalității. În cazul Ansamblului Folcloric, data depunerii noului proiect de management este 17 octormbrie. Prima etapă, de analiză a noului proiect, se va derula în perioada 18.10-29.10.2018. A doua etaptă, de susținere a proiectului, va avea loc în perioada 30.10-31.10.2018. Ulterior, în termen de 24 ore de la încheierea etapei a doua va fi anunțată nota iar eventualele contestații trebuie depuse în termen de 2 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștința managerului a notei obținute. Pentru Teatrul Municipal, data limită a depunerii noului proiect de către actualul manager, Sorin Francu, este 18 octombrie. Ulterior, până la 30 octombrie, are loc analiza proiectului de management. Susținerea proiectului va avea loc în perioada 1-2 noiembrie. În termen de 24 de ori la încheierea etapei a doua va fi comunicată nota obținută iar eventualele contestații se depun în termen de 2 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștința managerului a notei obținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?