Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Un bărbat a murit după ce a căzut din căruța încărcată cu fân; atelajul a fost acroșat de o mașină

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Vidra, a murit la Spitalul Județean de Urgență Focșani, după ce vineri seara a fost victima unui accident rutier. Bărbatul a fost adus vineri seara la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), după ce atelajul hipo în care se afla a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie din aceeași localitate, pe raza localității Burca. Potrivit martorilor, în urma coliziunii, bărbatul ar fi căzut din căruța plină cu fân și a suferit multiple traumatisme la nivelul capului.

Imediat după producerea accidentului, victima a fost transportată cu o ambulanță la spital și internată la Terapie Intensivă. Din păcate, bărbatul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 17.48, o femeie, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D, pe raza satului Burca, pe direcția Focșani-Tulnici, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care circula în aceeași direcție. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 69 de ani, din comuna Vidra și ranirea ușoară a unui alt bărbat, 74 de ani, care se afla în atelajul hipo. Ulterior, conducătorul atelajului hipo a decedat la spital. Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanți ai IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?