Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Tenis de masă: Focșăneanul Daniel Dumbravă a câștigat open-ul la Cupa PRO AKTIV!

Sala Polivalentă din Focșani a fost, sâmbăta trecută, ocupată de dimineața până seara de jucătorii veniți din toată țara să participle la Cupa PRO AKTIV, ediția a zecea. Au intrat în concurs 144 de competitori – profesioniști, categoria elite și amatori care au venit la Focșani să-și testeze calitățile, întrecându-se la trei niveluri: începători, avansați și open.

Rezultate

Începători – 24 concurenți: 1. Gabriel Darie – Comănești; 2. Zlatan Streczer – Sînzieni; 3. Dan Manole – Brăila; 4. Gabriel Pascu – Brăila.

Avansați – 48 concurenți: 1. Cătălin Carată – Tulcea; 2. Laurențiu Codreanu – Buzău; 3. Florin Burghelea – Piatra Neamț; 4. Mihai Zbanț – Tulcea.

Open – 48 concurenți: 1. Daniel Dumbravă – Focșani; 2. Jimmy Lu – București; 3. Giani Căpuș – Galați; 4. Ion Munteanu – Comănești.

Elite – 24 concurenți: 1. Bogdan Postudor – Farul Constanța; 2. Mircea Neagu – Dunărea Giurgiu; 3. Iulian Roman – CSM Focșani 2007; 4. Marius Ion – ACS Lipan Brăila.

Competiția de sâmbătă, de la Sala Polivalentă a fost organizată în parteneriat cu DJST Vrancea și CSM Focșani 2007 de clubul PRO AKTIV Focșani al cărui președinte, Costin Corcoz, mi-a declarat: Ca de fiecare dată totul a decurs foarte bine, organizatorii punând la dispoziția participanților condiții dintre cele mai bune: Sala Polivalentă, 16 mese de competiție, logistică pentru arbitraj, delimitatoare spațiu de joc etc. În parteneriatrul nostru, DJST Vrancea a pus la dispoziție Sala Polivalentă, servicii de prim ajutor și a asigurat materialul de premiere – cupe și diplome pentru primii 4 sportivi de la fiecare categorie, CSM Focșani 2007 a pus la dispoziție 6 mese de competiție plus accesoriile aferente acestora, ACS PRO AKTIV a asigurat arbitrajul, mingile de joc pentru competiție și restul materialelor necesare pentru buna desfășurare a acesteia. Mulțumim tuturor celor implicați în buna desfăsurare a competiției și suntem convinși că o să facem la fel de bine și la edițiile viitoare!”.

Sportivii de la CSM Focșani 2007, care au luat startul la Cupa PRO AKTIV, vor participa la sfârșitul săptămânii la un turneu de pregătire la Chiajna, înaintea începerii campionatului Diviziei A în care vor evolua în ediția 2018-2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?