Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO: Mama, tata și fiul cel mic, morți în accidentul de duminică de la Haret; impactul nimicitor dintre cele două mașini, filmat cu o cameră de bord

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea continuă cercetările în cazul  accidentului de circulație care a avut loc duminică după amiază pe DN2 – E85, în zona Haret, și care s-a soldat cu moartea a patru persoane și rănirea altora două. Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil, femeia care se afla la volanul mașinii cu numere de Constanța, un Ford alb care circula pe sensul Adjud – Focșani, ar fi adormit la volan. Din primele date a reieșit că Fordul alb a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Ford înmatriculat în județul Bacău.

O familie din Constanța, soț și soție, ambii în vârstă de aproximativ 45 de ani, fiul acestora în vârstă de aproximativ 15 ani, precum și un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Bacău, și-au pierdut viața în urma coliziunii frontale dintre cele două autoturisme. Fiul cel mare al familiei din Constanța, în vârstă de 20 de ani, a supraviețuit accidentului. Starea sa de sănătate este stabilă, dar prezintă pneumotorax și politraumatisme. Din mașina cu număr de Bacău a supraviețuit pasagera, în vârstă de 57 de ani, dar, din păcate, soțul acesteia, bărbatul în vârstă de 61 de ani, care se afla la volanul mașinii, a murit.

Un șofer, Florin Turișcă, a filmat cu o cameră de bord momentul impactului dintre cele două mașini. El a postat filmulețul pe facebook și a scris: „Accident frontal la ieșire din Haret (E85) din 23.09.2018. Am oprit pentru primul ajutor și am trimis și filmarea poliției din Vrancea, deci fără comentarii inutile”. „În ziua de 23 septembrie 2018, în jurul orelor 15:30, pe DN2-E85, în apropierea localității Haret, județul Vrancea, s-a produs un accident de circulație deosebit de grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost rănite ușor. În accident au fost implicate două autoturisme marca Ford, cauza accidentului este adormirea la volan. Astăzi (ieri-n.r.) am primit și noi pe mail o filmare, pe care am și scos-o și am atașat-o la dosarul penal ce este înaintat la Parchet. Am identificat celălalt conducător auto care apare pe imagini și urmează să se prezinte la audieri. Continuăm cercetările, pentru a stabili cu exactitate modul de producere a acestui eveniment deosebit”, a declarat subcomisar Aurel Cristian, din cadrul Serviciului Rutier Vrancea.

Cele două persoane care au supraviețuit în urma producerii accidentului se află în stare stabilă, fiind internate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani. „În urma accidentului rutier, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, au ajuns două victime. Inițial a ajuns o femeie de 59 de ani, din Bacău, diagnosticată cu plăgi escoriate faciale și contuzie de picior stâng, care în momentul de față este în stare bună, în secția de Chirurgie, sub supraveghere medicală, iar la interval de câteva ore a ajuns un tânăr de 20 de ani, din Constanța. Starea sa este, de asemenea bună, este stabil, prezintă un traumatism toracic și fisuri de arcuri costale IV, V, și plăgi escoriate faciale. În momentul de față se află internat în secția de Chirurgie”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?