Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Rugby – Veteranii Focșaniului au fost cei mai buni la Tecuci!

Rugbiștii veterani ai Moldovei dau concretețe ideii de competiție cu prietenie, sport și voie bună prin Turneul Corturilor. Chiar dacă și la Focșani, în urmă cu ceva timp, și la Tecuci, sâmbăta trecută, au lipsit ieșenii, și ei mari iubitori de rugby și voie bună, turneul merge mai departe și umple terenurile cu bucuria celor care se simt – și chiar sunt – foarte tineri sportivi la maturitatea lor, în multe cazuri, bine coaptă!

La Tecuci, a fost triungiularul la care au intrat în joc formațiile de old boys ale gazdelor, Focșaniului și Bârladului. Întrecerea a fost câștigată de focșăneni în dauna gazdelor, câștigătoare merituoase la Focșani. Atunci tecucenii s-au impus cu siguranță, după ce au avut un rănit pe câmpul de bătaie. Accidentatul de atunci nu a jucat acasă iar încurajările sale nu au fost suficiente pentru a-și duce echipa la o nouă victorie. De fapt, nemaifiind obligați să fie ospitalieri ca pe Tineretului,   focșănenii și-au dovedit clasa prin joc, dăruire și prin eseurile reușite de Claudiu Ciubotaru, Gabriel Asaftei; Florin Topală și Nicușor Chioveanu. A fost 20-15 pentru Focșani, care în partida următoare a terminat la egalitate cu o altă grupare puternică, a Bârladului. Scor, 10-10, punctele Fiilor Vrâncioaiei fiind opera întregii formații, finalizată de Cosmin Brăileanu și Viorel Trifan. După cum lesne se poate observa omogenitatea a fost atu-ul rugbiștilor Focșaniului. Tecuciul a bătut Bârladul cu 15-10, dar campioană a fost Rugby Old Boys Focșani!  

Competiția s-a încheiat cu festivitatea de premiere în care au fost acordate diplome, trofee, medalii. Însă premiul cel mare, meritat de toți competitorii și însoțitorii lor, a fost repriza a III-a care, așa cum mi-a spus Florin Topală, principalul comunicator al Fiilor Vrâncioaiei ”S-a lăsat cu lăutari, tochitură la ceaun și mămăligă. Tradițional românesc!”

Pentru a convinge, Florin Topală a trimis și fotografiile aferente care invită mai întâi la rugby, apoi la petrecere și arată că rugbiștii veterani ai Moldovei sunt adevărați bărbați care știu să facă sport, dar și să se simtă bine după aceea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?