Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – LPS Focșani U 17 a promovat și oficial în Liga Elitelor!

  • În ultimul joc din seria a 4-a a Campionatului Național, echipa antrenată de profesorul Alin-Samoilă Sava a câștigat cu 3-0 în fața CSM Focșani 2007

          Duminică, 23 septembrie, pe Milcovul 2, s-au întâlnit în cuplaj, de la ora 12,00, echipele de juniori U 19 și U 17 ale CSM Focșani 2007, cu primele în rol de gazde. Cel mai așteptat moment al zilei a fost finalul întâlnirii dintre formațiile U 17, când juniorii de la LPS urma să devină și oficial promovați în Liga Elitelor! Lepesișitii s-au impus cu 3-0 (0-0) și au promovat pentru că au fost cei mai buni din serie, înscusiv în meciul cu CSM 2007. Duminică a fost o prima repriză cu ocazii la ambele porți, cu ușoară dominare exercitată de favoriți și cu o bună replică a echipei încă în formare, pregătită de Octavian Bucătaru. LPS a marcat în partea a doua a întâlnirii prin Paizan, Dascălu și Călin.

          Întâlnirea dintre formațiile U 19 a fost câștigată tot de LPS, cu 2-1, după ce, la pauză era 2-0. Au marcat Radu și Milea – din penalty, respectiv, Lăudatu.

Formațiile care au evoluat duminică, 23 septembrie, pe Milcovul 2:

LPS Focșani U 19: Pavel – Chiriac, Dinu, Lambru, Bobu – Sandu – Milea, Cuciuc – Radu, Mustață, Vintilă. Rezerve: Stoian Stoica, Iftimie, Anton.

LPS Focșani U 17: Preda, Dima, Lazăr, Bănică, Marinică, Cioclu, Mihai, Negoiță – Dascălu, Paizan, Buzatu. Rezerve: Pavel, Stan, Pamfil, Munteanu, Păltinuș, Călin Berechet.

          CSM Focșani 2007 U 19: Alexandru Apenciucesei – Cazacu, Petrescu, Adrian Chiriac, Iuga, Sava Susanu, Palade, Ulman, Lăudatu, Dănuț Apenciucesei, Stratulat. Rezerve: Dănoiu, Cazan, Voicu, Diaconu, Krasovschi, Sandu.

          CSM Focșani 2007 U 17: Gafton –Bătrânu, Mocanu, Gavriloiu, Susanu, Cioarec, Drumea, Ioniță, Roman, Pavăl, Asanache. Rezerve: Brutaru, Babalîc, Avram, Apetrei, Dănilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?