Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Locuri de muncă în Vrancea: sunt vacante și 18 posturi pentru șoferi

Angajatorii vrânceni au declarat vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă 252 de locuri de muncă. Astfel, sunt 49 de locuri de muncă disponibile pentru muncitori necalificați, 27 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor, iar 22 pentru operatori confecționeri industriali. Sunt vacante și 18 posturi pentru șoferi, iar pentru lucrători comerciali 11.

De asemenea, angajatorii vrânceni au mai declarat ca fiind vacante 9 posturi pentru tractoriști, 8 pentru ambalatori manual, 6 pentru mecanici auto, iar câte 5 pentru strungari universali, mecanici utilaje, manipulanți mărfuri, floricultori, călcătorese lenjerie, brutari și agenți de securitate și intervenție. Câte 4 locuri de muncă sunt disponibile pentru cei de meserie operator panificație, lăcătuș mecanic și ajutor bucătar, iar câte 3 pentru patiser, operator universal spălător textile și curățitor chimic, operator mașini unelte comandă numerică și confecționer produse igienico-sanitare.

Câte două locuri de muncă vacante sunt pentru: vânzător, tehnician reclame, tehnician operare roboți industriali, tâmplar, spălător vase, sculer matrițer, rectificator universal, pizzar, ospătar, inspector sănătate și securitate în muncă, frezor, confecționer ambalaje carton și agent vânzări. Câte un singur loc de muncă este disponibil pentru: vopsitor industrial, tehnician sisteme de securitate, operator mașină de tăiat automată, măcelar, maistru construcții, laborant, izolator termic, inspector de specialitate în administrația publică, îngrijitor animale, inspector în construcții, inginer TCM, inginer mecanic, fochist, croitor, contabil, consultant vânzări și analist calitate.

În Comunitatea Economică Europeană (CEE) au fost declarate vacante 1.719 locuri de muncă, cele mai multe dintre acestea în Germania, care are nevoie, printre altele, de 120 de curieri și 80 persoane pentru curățenie. De asemenea, mai angajează câte 50 de sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Irlanda are nevoie de 50 de îngrijitori persoane, Norvegia de 10 vopsitori auto/ tehnician de reparații, iar Olanda de 20 operatori mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și câte 10 lucrători la bandă, ambalatori, lucrători la banda de producție și manipulanți marfă.

Polonia angajează 10 zidari, iar Spania are nevoie de 950 culegători de căpșuni, muncitori necalificați.

Listele cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?