Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Judo – Focșănenii Bogdan Drîmbă și Mircea Tomescu, la Campionatul European U 21!

La Sofia, în Bulgaria, a început, ieri, Campionatul European de judo U 21. La competiție, România este reprezentată de doi sportivi vrânceni , ambii la 55 kg. – Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, pregătit de sensei Dumitru Sandu Zisu și Bogdan Drîmbă, de la CSM Focșani 2007 pregătit de senseii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade. În prima zi, Mircea Tomescu avea programată întâlnirea cu austriacul Nikolas Rechberger iar Bogdan Drîmbă, cu rusul Murad Mirzazhanov.

Cel mai titrat judoka vrâncean și numărul unu european la categoria 60 kg., Laris Borș, nu a putut participa la Campionatul European din cauza unei accidentări, suferită în urmă cu o săptămână, și care l-a făcut inapt pentru concurs.

Stănică Grosu, antrenorul de judo al CSM Focșani 2007 mi-a spus că este mare păcat că Laris nu a putut concura la europene, mai ales că se afla în cea mai favorabilă postură dintre toți concurenții categoriei lui. ”Însă vor urma Campionatele Mondiale unde Laris va merge și unde își va dovedi marea valoare!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?