Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Baschet – Focșănenii au avut primul joc de verificare!

Nou constituita echipă de handbal seniori a Focșaniului se află de câteva zile în cantonament la Gheorgheni. Acolo, antrenorii Petruț Mihai, Florin Munteanu și preparatorul fizic Marius Batog lucrează cu sportivii pentru acumulări fizice, dar și pentru articularea unei partituri tehnico-tactice cu care să obțină în campionat și Cupa României rezultatele așteptate de publicul focșănean, toți susținătorii baschebaliștilor le așteaptă.

Echipa a și disputat primul joc din existența sa. A fost un amical cu Baschet Club Miercurea Ciuc, colegă de nivel competițional, dar care are vechime considerabilă în ligile de baschet din România și are în componență jucători cu mare experiență, unii, în prima Ligă, precum și trei străini.

După joc, profesorul Petruț Mihai mi-a spus că: ”A fost un meci echilibrat, cu un adversar bun. Un joc foarte util, pe care l-am câștigat la diferență de cinci puncte. Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar echipa are potențial și va crește ca valoare. Pentru continuarea pregătirii vom mai juca un meci joi, la Miercurea Ciuc, iar săptămâna viitoare, vom avea încă două partide, la Constanța, după care va urma jocul din Cupa României, din 29 septembrie”.

CSM Focșani 2007 are în lot pentru viitorul sezon competițional pe Cornelius Cameron, Kyle Kilgore, Constantin Amarghioalei, Sergiu Pop, Cătălin Petrișor, Alin Olaru, Ionuț Neguroiu, Andrei Neguroiu, Octavian Toma, Teodor Crăciun, Denis Miron, Alexandru Bratosin, Bogdan Clipa, Alexandru Duță, Rareș Cristea, David Antonescu. Conducerea tehnică va fi asigurată de antrenorii Petruț Mihai, principal, Florin Munteanu, secund și preparatorul fizic Marius Batog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?