Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Arest prelungit pentru bărbatul care și-a OMORÂT concubina în bătaie

Bărbatul de 64 de ani din satul Voetin, comuna Sihlea, care în luna iulie şi-a omorât în bătaie concubina, a mai primit o lună de arest. Propunerea de prelungirea a măsurii arestării preventive a fost făcută de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au dosarul în lucru, fiind admisă de judecătorii de la Tribunal. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru prelungirea măsurii arestării preventive privind pe inculpatul S(…) Ion şi în consecinţă: (…) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului S(…) Ion, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 septembrie 2018 şi până la data de 16 octombrie 2018, inclusiv; (…)”, se arată în hotărârea instanței.

Bărbatul a fost arestat la jumătatea lunii iulie după ce şi-a bătut concubina de 66 de ani până a omorât-o. În urma anchetei s-a stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi s-au luat la ceartă. Motivul discuţiilor în contradictoriu dintre cei doi ar fi fost banii, bărbatul reproșându-i femeii că din pensia ei a făcut o rată pentru o rudă. De la ceartă şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Femeia a fost snopită în bătaie, fiind în mod repetat lovită peste faţă şi corp. Anchetatorii au găsit urme de sânge peste tot prin curte, dar şi prin casă, semn că între cei doi s-a dat o adevărată luptă. Leziunile suferite în urma bătăii crunte pe care a primit-o au dus la decesul victimei.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că femeia a murit ca urmare a  loviturilor primite. Aceasta avea, printre altele, mai multe fracturi. Sunt indicii conform cărora bărbatul şi-ar fi şi strâns de gât concubina, sugrumând-o, dar şi că s-a urcat cu picioarele pe pieptul ei. La audieri bărbatul a recunoscut fapta şi a spus că şi-ar fi lovit concubina cu pumnii şi picioarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?