Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Comunele Vîrteșcoiu, Suraia și Poiana Cristei au fost în sărbătoare

Locuitorii din comunele Vîrteșcoiu, Suraia și Poiana Cristei au avut parte de două zile de sărbătoare la finalul săptămânii trecute, de Sfânta Marie Mică. La Vîrteșcoiu, evenimentul care a marcat sărbătoarea comunei a avut loc în satul Faraoanele pentru a inaugura noua grădiniță cu program prelungit. Totodată, au fost inaugurate și o serie de străzi care au fost asfaltate în ultima perioadă, din satele Beciu, Rîmniceanca și Faraoanele. Autoritățile și-au făcut de acum o tradiție ca la ziua comunei să promoveze elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură și să îi premieze într-un cadru festiv, în semn de recunoștință și apreciere pentru munca lor de la școală. Nici cei mai vârstnici locuitori ai comunei nu au fost uitați și cuplurile de aur au fost premiate. Aceste premii sunt o formă de respect față de dăruirea lor pentru instituția familiei. Voia bună și distracția au fost asigurate de artiști consacrați pe plan local și național, precum Ionuț și Doinița Dolănescu, Ansamblul Spicul Siliștea – Brăila, Vasile Căruțașu și Laura. Prima seară s-a încheiat cu o discotecă în aer liber. Duminică au urcat pe scena din Vîrtecoiu îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin, după care au evoluat Andy C, Anișoara Puică, Gelu Voicu cu Taraf, Lorenna, Iustina Păun, Alin Stoica, Alexandru Preda, Irina Loghin, Anamaria Botezatu și Lorena Muntenaș. Sărbătoarea din Vîrteșcoiu s-a încheiat cu un frumos foc de artificii. La sărbătoarea comunei au venit și oaspeți din comuna Țipala, Republica Moldova, cu care comuna Vîrteșcoiu este înfrățită, în fruntea cu primarul Ilie Castraveț.

Și la Poiana Cristei a fost sărbătoare, autoritățile organizând cea de a doua ediție a zilelor comunei. La Poiana Cristei atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de Doinița și Ionuț Dolănescu, Anamaria Botezatu, Iustina Păun, Alin Stoica, Vasile Căruțașu, Alexandru Preda, Ansamblul Folcloric ”Spicul”.

Și la Suraia a fost sărbătoare pregătită minuțios de autorități, cu concursuri sportive, momente artistice, premierea cuplurilor de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?