Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: A fost ”Magia șahului” la Polivalentă!

”Cupa Magia Șahului”, competiția de șah rapid care a avut loc la Sala Polivalentă din Focșani, a adus în concurs șahiști de la începători până la U 18, în perioada 26-29 august 2018. Competitorii au fost împărțiți în trei grupe de vârstă.

Grupa A, pentru juniori U 18, a avut la final următoarea ordine a primilor trei clasați: Mihnea Iustin Baciu de la CSM Focșani 2007, cu 6,5 puncte, Sebastian Ștefan Ciobanu de la CSM Focșani 2007 – 6,5 puncte și Mihai Cosor de la Colegiul Național Unirea – 5 puncte. În clasamentul juniorilor U 10, pe primele trei locuri s-au situat Alexandru-Ionuț Borza de la CSM Focșani 2007 – 4 puncte, Yannis Raphael Grecu de la CSM Focșani 2007 – 3 puncte, Elena Lupu de la CS Olimp Șah – 2 puncte. 

Competiția în grupa B – juniori U10 avansați i-a avut pe primele trei locuri la băieți pe Yannis Raphael Grecu de la CSM Focșani 2007, cu 7 puncte, urmat de Dennis – Ionuț Pilă de la Școala Gimnazială nr. 7 Focșani, cu 5 puncte, și Vlad Samoilă de la CS Olimp Șah Focșani, cu 4 puncte; la fete, primele trei clasate au fost: Elena Lupu de la CS Olimp Șah Focșani, cu 5 puncte, Ana-Maria Apostu de la CSM Focșani 2007 și Giulia Lungu de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, cu un punct.

În grupa C, juniori U10 începători, la băieți, pe primul loc s-a situat Filip-Andrei Toia de la Grădinița nr. 7 Focșani, cu 10 puncte, fiind urmat de Răzvan-Ionuț Ilie de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, cu 7,5 puncte, și Andrei Goleșteanu de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, cu 6,5 puncte. La fete, prima clasată a fost Giulia Lungu de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, cu 9 puncte, urmată de Apostu-Maria Georgescu de la Grădinița nr. 18 Focșani, cu 5 puncte, și Maria-Sara Sandu de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, cu 4,5 puncte.

Organizarea și arbitrajul au fost asigurate de Mihai Strîmbu, care mi-a oferit și informațiile despre concurs, și Anton Soare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?