Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

VIDEO! FOTO! Persoană lovită MORTAL de tren la ieșire din Focșani; ar fi vorba de o sinucidere, după ce un șofer a lovit INTENȚIONAT un pieton

Persoană accidentată mortal de tren la ieșire din Focșani în dreptul pasarelei spre Odobești!

Conform unor informații neoficiale, se pare că un șofer a lovit intenționat un pieton. Ulterior, șoferul s-ar fi aruncat în fața trenului. Surse de la fața locului spun că șoferul care s-a omorât l-ar fi lovit cu mașina pe bărbat din motive de gelozie, iar după ce l-a lovit s-a întors acasă, a lăsat mașina, apoi a plecat și s-a aruncat în fața trenului.

Vom reveni cu informații!

UPDATE! Conform polițiștilor, la ora 20.30 a fost primit un apel 112 cu privire la o persoană care s-a aruncat în fața trenului. Acesta a fost identificată, fiind vorba de un bărbat de 49 ani din Focșani. Din primele cercetări se pare că acesta este autorul unui accident cu fugă de la fața locului, petrecut puțin mai devreme pe Șoseaua Vrancei, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism și accidentat ușor. Victima accidentului a furnizat polițiștilor marca și numărul de înmatriculare al autoturismului implicat, acesta fiind identificat la adresa proprietarului!

În imagine este mașina bărbatului accidentat, pieton la momentul producerii evenimentului rutier.

Conform Agerpres, mecanicul de locomotivă le-a declarat poliţiştilor că bărbatul a ieşit din boscheţi la sosirea trenului şi s-a aşezat pur şi simplu pe linia ferată. Mecanicul nu a mai putut să frâneze şi a trecut cu trenul peste el.

VIDEO: George MARDARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?