Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO şi GALERIE FOTO : O șoferiță gravidă în șase luni și mama sa, moarte în urma unui accident produs la Obrejița


Un grav accident de circulație a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe E85, în localitatea Obrejița, în dreptul motelului Orion. Două femei și-au pierdut viața în cel mai cumplit mod posibil, una dintre ele fiind însărcinată în șase luni. Cea de-a doua victimă era o persoană mai în vârstă, respectiv mama tinerei însărcinate. 
Polițiștii susțin că tânăra, care se afla la volanul unui Hyundai cu număr de Neamț, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, lovind cu putere un autoturism marca Mercedes, cu număr de Vrancea, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, două persoane, pasagere în Mercedes, au fost rănite. Este vorba despre soția și cumnata celui care conducea mașina. Femeile au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, în timp ce șoferul se pare că nu a avut de suferit. 
Mașinile implicate în accident arătau ca după război, bucăți de tablă au fost proiectate pe caldarâm, în timp ce un miros puternic de motorină venea de la  rezervoarele avariate. Traficul a fost oprit pe această porțiune de drum aproximativ o oră, iar coloana formată din mașinile oprite era întinsă pe mai bine de doi kilometri. „În cursul acestei după amiezi (vineri după-amiază-n.r.) o șoferiță din Piatra Neamț a pierdut controlul autoturismului și a intrat cu partea laterală pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism. Din accident au rezultat două victime, care au decedat la fața locului, și alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital”, a declarat subcomisar Cătălin Manea, de la Poliția Rutieră Vrancea.
Șoferița ar fi fost șicanată de un șofer de tir 
Principalii martori ai accidentului sunt patronul motelului Orion și soția acestuia, care nu doar că au văzut ceea ce s-a întâmplat, dar au oferit spre vizionare imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. În acestea se vede clar cum șoferița a pătruns pe contrasens și a lovit mașina care circula regulamentar. „Am auzit o scârțietură și apoi am văzut impactul. Femeia gravidă, care conducea mașina, a derapat și a intrat în mașina de pe sensul celălalt de mers”, a spus Marcela Manolache, soția patronului. 
„Eu am imaginile înregistrate și vi le pun la dispoziție. Femeia a încercat să se redreseze, a intrat în balans, a pus frână, dar a intrat în celălalt. Un șofer care s-a oprit a zis că un tir a șicanat-o în trafic și femeia s-a speriat și de aceea a intrat pe contrasens”, a adăugat patronul motelului. 
Șoferul Mercedesului, în stare de șoc 
 
Cu lacrimi în ochi și tremurând, șoferul lovit nu-și putea reveni din șoc. El a precizat că nu știe cum s-a întâmplat nenorocirea. „Nu știu ce s-a întâmplat exact, am văzut cum mașina a făcut dreapta, apoi stânga și m-am trezit cu ea în față. Degeaba am pus frână, avea viteză mare. Cu mine în mașină era soția și cumnata mea. S-au lovit la spate, la abdomen și le-au dus la spital. Eu sunt bine deocamdată, mai încolo nu știu”, a precizat Bogdan Haret, șoferul lovit.
La sfârșitul lunii iulie, două persoane au murit, iar patru au fost rănite în urma unui accident produs tot la Obrejița. În eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un Audi cu număr de Ilfov și un Volkswagen cu număr de Vrancea. Conducătorul mașinii Audi a pierdut controlul volantului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen. 

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?