Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Cursuri gratuite de formare profesională în domeniul antreprenoriatului

În cadrul proiectului „START Antreprenorial-Măsuri integrate de antreprenoriat în Regiunea de Sud-Est a României prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol”, contract nr. POCU/82/3/7/104450, cod SMIS 2014+:104450, vor fi organizate 18 cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, începând cu data de 24 august.

Proiectul este implementat de Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România (UNSR), în parteneriat cu Asociaţia pentru sprijin în dezvoltarea economiei sociale-incluziune, responsabilitate cooperatistă, antreprenoriat social (IRCAS) şi Asociaţia „Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Durabilă” Brăila (C.I.D.I.E.D.D. Brăila) şi este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toţi”, Obiectiv specific 3.7 „Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană”.

Durata programelor de formare profesională este de 40 de ore, 6 zile. Informaţii despre perioada de desfăşurare şi programul cursurilor sunt disponibile pe website-ul proiectului, aici. Examenul de absolvire constă în promovarea probei teoretice (test grilă) şi a probei practice (prezentarea planuri de afaceri realizat în cadrul cursului).

Se pot înscrie la cursurile de antreprenoriat persoanele inactive, şomerii, persoanele angajate şi persoanele care desfăşoară o activitate independentă, cu condiţia să deţină o participaţie mai mică de 50% la alte firme, care au reşedinţa într-unul dintre judeţele din regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea) şi care doresc să înfiinţeze o afacere non-agricolă în mediul urban din această regiune.

Întregul articol pe https://bit.ly/2LlahCB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?