Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Un minor de 15 ani a furat țigări, băutură și 2300 de lei

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au identificat un minor, de 15 ani, bănuit de comiterea unui furt. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 9 Politie Rurală Odobești și cei din cadrul Postului de Politie Bolotești au identificat un minor, de 15 ani, din comuna Bolotești, bănuit de furtul mai multor bunuri dintr-un magazin.

În fapt, la data de 13 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolotești au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 9/10 august a.c., prin spargerea geamului, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui magazin din localitate, de unde ar fi sustras mai multe pachete de țigarete, sticle cu băuturi alcoolice, precum și suma de 2300 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 20 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?