Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO și GALERIE FOTO: Fotbal – Focșănenii au urcat în turul al treilea al Cupei României!

CSM Focșani 2007 – KSE Tîrgu Secuiesc 3-0 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Beșa, Mihai – Manu (75 Budeanu), Salaoru, Negoescu (73 Chivu), Duca – Lupu, Remus Popa (82 Lăudatu).

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Beșa, Mihai – Manu (70 Budeanu), Salaoru, Negoescu (73 Chivu), Duca – Lupu, Remus Popa (82 Lăudatu).

Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma

KSE Tîrgu Secuiesc: Bunduc – Gall (63 Kanyo), Gothard Gajdo, Bagoly, Tamaș Gajdo, Bukur, Stanciu, Veress, Gazda (38 Vlădulescu), Păun, Ghinea.

Antrenor, Laszlo Polgar

Pe Milcovul a venit, miercuri, 15 august, KSE Tîrgu Secuiesc pentru a întâlni, într-o partidă care a început la ora 17,40, pe CSM Focșani 2007, în turul al doilea al etapei naționale a Cupei României.

          Prima repriză a fost un carnaval al ratărilor focșănenilor la poarta lui Bunduc, pe fondul unei dominări aproape totale exercitată de gazde. Seria atacurilor periculoaase a început în minutul 6, când Bunduc a prins migea șutată de Manu după o pătrundere impetuoasă în careu. Trei minute mai târziu, Manu, intrat în zonă centrală, a șutat puternic, mingea a lovit un apărător al oaspeților, a revenit la Negoescu, care a tras prea slab pentru a-l putea bate pe Bunduc. A urmat primul contraatac rapid al KSE, dar Panaite, bine plasat, a respins în corner. În minutul 20, Duca a făcut o cursă frumoasă pe stânga, a driblat adversarii care i-au ieșit în cale, a centrat ca la manual pe jos, apărătorii de la Tîrgu Secuiesc nu au putut interveni, dar de la bara a doua, din unghi, Săpunaru a reluat în plasa laterală! Peste trei minute, Duca a recidivat, la finalizare s-a aflat, în mijlocul careului, nemarcat, Remus Popa a cărui reluare a trimis mingea pe lângă poartă.    În minutul 25, Lupu a recuperat la centrul terenului, a urmat cursa până în careu, dar flancat, a șutat fără forță și Bunduc a blocat mingea. Până la finalul primei părți a meciului, Remus Popa, nu a obținut decât un corner, în minutul 33, Mihai a trimis razant cu transversala din lovitură liberă în minutul 35, Manu, din careu nu a reușit să reia mingea venită din centrarea de gol a lui Lupu, așa cum avea să o facă și Negoescu în minutul 43.

          Începutul părții a doua a adus primul gol al meciului: Negoescu a bătut bine o lovitură liberă de la 17 metri, Bunduc a respins în față și, pe fază, Lupu a reluat în gol! 1-0! Apoi, Beșa a reluat peste transversală mingea venită de la corner iar Duca a șutat puternic din unghi, puțin pe lângă vinclu, în minutul 61. Oaspeții au ieșit la joc, au avut minute bune cu linia de apărare dusă până aproape de centru, terenului, dar s-au expus în fața contrelor focșănenilor purtate pe dreapta de Săpunaru și Budeanu, pe stânga de Mihai și Duca și în centru de blocul condus de Lupu. În consecință, au urmat golurile înscrise de Lupu, în mintul 71 și Lăudatu, în minutul 85.

          A fost o victorie frumoasă, obținută după o prestație consistentă a jucătorilor antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma. Și o calificare ce poate aduce pe Milcovul, în turul al treilea al Cupei României, o divizionară de Liga a II-a.    

          VIDEO: Dan BADIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?