Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Locotenent colonel Cristian Soare, noul prim adjunct al șefului ISU Vrancea

Locotenent colonel Cristian Soare este noul prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Anghel Saligny” Vrancea.

Începând cu data de 25 iulie 2018, în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, locotenent colonel Cristian Soare, face parte din echipa de conducere a ISU Vrancea. Potrivit site-ului oficial al ISU Vrancea, lt. col. Soare este născut la data de 08 iunie 1979 în municipiul Focșani, județul Vrancea. A fost elev al Liceului Ministerului de Interne „Constantin Brâncoveanu” Ploiești, jud. Prahova. A absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, în anul 2002, specializarea Instalații pentru Construcții – pompieri, iar în anul 2010 a obținut diploma de Master în specializarea ”Managementul Situaţiilor de Urgenţă şi Marketingul Resurselor Specifice” în cadrul Universității ”Spiru Haret” București.

Pregătirea profesională este întregită de: cursul de perfecționare – limba engleză în cadrul Centrului de Studii al Ministerului Internelor și Reformei Administrative, București – anul 2004; curs postuniversitar – specializarea relații publice și comunicare în cadrul Centrului de Studii Postuniversitare al Ministerului Internelor și Reformei Administrative, București – anul 2007; curs de perfecționare și dezvoltarea carierei – Management în cadrul Centrului Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă – anul 2016.

Pe parcursul carierei militare a îndeplinit funcții de conducere și de execuție atât în domeniul preventiv cât și operativ. Începând din 15.05.2012 și până la data de 25.07.2018, lt col. Soare a ocupat funcția de Şef Centru Operaţional al ISU Vrancea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?