Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – CSM Focșani 2007, egal și înfrângere la debutul în Campionatul Național!

  • CSM Focșani 2007 – LPS Galați, 2-2 (2-2) la U 19 și 0-7 (0-3) la U 17
  • Echipele LPS Focșani, egal și victorie cu Suporter Club Galați, în deplasare

CSM Focșani 2007 U 19: Alexandru Apenciucesei – Sorin Sandu, Florin Stratulat, Alin Krasovschi, Dănuț Apenciucesei, Gelu Petrescu, Sava Susanu, George Palade, Alexandru Lăudatu, Bogdan Panaite, Marius Ulman. Rezerve: Andrei Chiriac, Mihai Calciu, Andrei Diaconu, Marian Dănoiu, Petru Antohe, Alexandru  Micu.

Antrenori, Elvis Ilaș și Marian Brutaru.

          Juniorii U 19 și U 17 ai Focșaniului au debutat, duminică, în noua ediție a Campionatului Național 2018-2019. Spre deosebire de anii anteriori când municipiul era reprezentat în competiție de echipele Liceului cu Program Sportiv, în acest an sunt patru formații focșănene, pentru că au fost înscrise în campionat și echipele CSM Focșani 2007.

În prima etapă, LPS a terminat la egalitate la U 19 și a câștigat cu 3-1 la U 17 în partidele de pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul Galați, în fața ACS Suporter Club Galați. Erau rezultate previzibile, pentru că lepesiștii au grupări bine articulate și rodate în campionatele anterioare.

Pentru actualele formații de juniori ale CSM Focșani 2007 participarea la competiția națională este o noutate absolută și o întreprindere dificilă pentru că sunt abia constituite, cu foarte puțină pregătire fizică și tehnico-tactică! Dificultatea de a se exprima coerent în teren a fost vizibilă la ambele echipe ale clubului municipalității. Juniorii U 19, în formula de start cu patru jucători de la echipa de Ligă a III-a – Alexandru Apenciucesei, Bogdan Panaite, Gelu Petrescu și Alexandru Luădatu a reușit, totuși, să facă un joc bun și să termine la egalitate, după ce a condus cu 2-0 și a ratat trei ocazii de gol rarisime, în finalurile de repriză! Talentatul vârf de atac Alexandru Lăudatu a fost autorul primelor două goluri ale juniorilor U 19 în campionat, din existența echipei. Se poate spune că, astfel, intră în istoria clubului! Tot el a ales soluția complicată în minutul 40, când doar cu portarul advers în față în locul unui șut pe poartă a lobat, dar mingea a trecut peste transversală. Soluția a fost spectaculoasă, însă ineficientă. În minutul 85, Dănuț Apenciucesei a trimis cu putere în bară, de la 7 metri, cu poarta goală în față.

          Juniorii U 17, antrenați de Octavian Bucătaru și Mircea Lazăr, au jucat combinativ, au dus mingea spre poarta adversă, nu s-au blocat în apărare, dar nu au putut face față jocului legat, direct pe poartă și cu câțiva jucători puternici și tehnici a LPS Galați. La pauză era 0-3, iar spre finalul întâlnirii, când i-au lăsat puterile, focșănenii au lăsat în apărare spații mari pe unde gălățenii au intrat și au mai marcat de patru ori.

          Cred că pe măsură ce vor aduna zile multe de antrenamente împreună echipele Focșaniului pot crește mult în calitatea jocului și pot propune formației de seniori mai mulți fotbaliști ce se arată a fi de perspectivă.     

             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?