Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Pink a fost externată și urmează „sfaturile medicului”

Vedeta pop americană Pink a anunţat că se odihneşte şi bea ceai verde la „sfaturile medicului” după ce a fost nevoită să anuleze mai multe concerte în Australia din motive medicale, informează miercuri Press Association. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani şi-a anulat al treilea concert pe care urma să-l susţină la Sydney după ce a fost spitalizată din cauza un virus. Ea a mulţumit fanilor pentru „urările de bine” şi a povestit cum a fost transportată de urgenţă la spital „cu dureri groaznice”, cu doar 20 de minute înainte de probele de sunet pentru concertul programat luni. „Am fost externată noaptea trecută şi urmez sfaturile medicului cu lichide şi odihnă”, le-a spus cântăreaţa fanilor săi de pe Instagram.

„Mulţi dintre voi ştiţi cât de epuizante sunt spectacolele mele, că nu stau doar în faţa microfonului şi cânt. Mă învârt, dansez, zbor, mă agăţ, atârn şi strig tot timpul… De aceea, trebuie să fiu sănătoasă şi să mă simt bine pentru a susţine acest concert. Cred că toţi meritaţi un concert întreg, cu mine în forma mea cea mai bună”, a explicat artista. „Următorul nostru show va fi sâmbătă, iar până atunci voi bea ceai verde şi îmi voi petrece timpul alături de copiii mei”, a mai scris Pink.

Vedeta americană a precizat că urmează să anunţe datele concertelor care au fost anulate şi care vor fi reprogramate. Ea a adăugat şi „un avertisment pentru paparazzi” care i-au făcut fotografii în care părea că se relaxează alături de familie pe plajă. „S-ar putea să mă vedeţi ieşind din cuşca camerei mele de hotel şi mergând dreaptă cu doi copii. Şi un alt avertisment: s-ar putea chiar să zâmbesc. Nu prea mult, însă. O să încerc să-mi controlez zâmbetul”. Anterior, Pink a explicat că imaginile respective nu reflectă starea sa de sănătate.

Artista se află în Australia din 4 iulie în cadrul turneului său mondial „Beautiful Trauma” şi a cântat deja la Perth, Adelaide şi Melbourne. Pink a vizitat ultima dată Australia în 2013, când a susţinut 46 de concerte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?