Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal, Cupa României – Focșănenii au de luat revanșa!

  • În turul al doilea al competiției, CSM Focșani 2007 – KSE Tîrgu Secuiesc, miercuri, 15 august, de la ora 17,30
  • În această săptămână, echipa Focșaniului va avea două amicale – cu CSM Pașcani, astăzi, de la ora 17,30, și sâmbătă, de la ora 10,30, cu Metalul Buzău, ambele, pe Milcovul

Pentru jucătorii seniorii CSM Focșani 2007 primul tur al fazei naționale a Cupei României a fost de încălzire. A trecut cu 7-1 de Sportul Ciorăști, câștigătoarea Cupei – faza județeană și campioana Superligii Altdorf Tehnik după o dispută în care i-a fost net superioară adversarei. Turul al doilea îi aduce, însă, o parteneră de întrecere de cu totul al calibru – KSE Tîrgu Secuiesc, care a depășit în primul tur al Cupei, în deplasare, cu 4-1 pe Nemere Ghelnița.

Covăsnenii nu sunt de speriat, în general, însă în jocurile din campionat i-au marcat opt goluri CSM Focșani 2007, dintre care, patru, în tur, pe Milcovul, la capătul unui joc pe care l-au câștigat după ce gazdele aveau 3-1 în mintul 68! În retur focșănenii au avut multe ocazii de gol, dar au fost întrecuți la zero! Partida din Cupa României le oferă fotbaliștilor antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma posibilitatea să se revanșeze după cele două eșecuri – dure – și să câștige pentru prima oară în existența noii echipe a CSM Focșani 2007 în fața formației din Tîrgu Secuiesc.

Meciul din cupă va fi pe 15 august, însă până atunci, focșănenii vor mai juca două partide de pregătire. Primul va fi astăzi, 8 august, pe Milcovul, începând cu 17,30, cu CSM Pașcani, iar al doilea, sâmbătă, de la ora 10,30, cu Metalul Buzău. Ambele întâlniri vor avea loc pe stadionul Milcovul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?