Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Vânzătoare din Focșani, amenințată cu un CUȚIT pentru 500 de lei; un tânăr reținut de polițiști, pus sub control judiciar de instanță

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Coteşti, a fost reţinut de poliţişti şi propus apoi propus pentru arestare într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie calificată.

Ieri, bărbatul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au respins propunerea și l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În acest timp, el are de respectat o serie de obligaţii, iar dacă le va încălca măsura poate fi înlocuită cu una mai dură, resctiv arestul la domiciliu sau arestul preventiv.

Decizia dată ieri de judecători nu este definitivă, procurorii putând face contestaţie.

Bărbatul a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce la finele lunii iunie a.c. a intrat într-un magazin de pe strada Coteşti, din Focşani, şi sub amenintarea unui cuţit a deposedat-o pe vânzătoare de suma de aproximativ 500 lei. La momentul comiterii faptei, tânărul şi-ar fi acoperit mâinile cu o pereche de ciorapi, pe care i-a folosit în loc de mănuşi.

Anterior reţinerii, acasă la el, la Coteşti, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC) din cadrul IPJ Vrancea au efectuat o percheziţie. “Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat, de 23 de ani, din comuna Coteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ”tâlhărie calificată”, pe raza municipiului Focșani. La data de 30 iulie a.c., în urma investigatiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea au identificat un bărbat, de 23 de ani, bănuit de tâlhărie calificată. În fapt, la data 30 iunie a.c., în jurul orei 13.00, cel în cauză, prin ameninţări cu acte de violenţă, ar fi deposedat vânzătoarea unui magazin din municipiul Focşani, de suma de aproximativ 500 lei.

Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, a fost pusă în aplicare o autorizaţie de percheziţie la domiciliul bărbatului. Totodată, au fost identificate şi ridicate obiecte de interes în cauză. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judetean Vrancea. Politiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză”, a transmis agent şef adjunct Paula Enache de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?