Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Încă o notă de 10 la titularizare; astăzi are loc repartizarea pe posturi

Încă o notă de 10 a fost obținută în urma soluționării contestațiilor la examenul de titularizare din acest an, la nivelul județului Vrancea. Inițial, au luat note de 10 candidatul de la religie ortodoxă, Mihai Bîndar, și Gina Mihaela Pânzaru, de la învățământul primar. Lor li se adaugă Amalia Rusu, care a luat 10 la geografie, nimeni alta decât directoarea adjunctă a Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești.

Conform datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, situația se prezintă astfel: dintre cele 77 de contestații depuse, 14 candidați au obținut note peste 5, unui singur candidat i s-a scăzut nota sub 5, 14 au obținut note peste 7, dintre care un candidat a obținut nota 10. Situația finală este următoarea: candidați înscriși la examenul de titularizare – 501, admiși la proba scrisă – 468, absenți – 60, retrași din motive personale – 61. Au note de 10 – 3 candidați, note cuprinse între 7,00 și 9,99 – 169 candidați, iar cu note cuprinse între 5,00 și 6,99 sunt 113 candidați, în timp ce 62 de candidați au note sub 5,00.

Cele mai multe contestații au fost depuse de candidatele la un post de educatoare, respectiv 15 persoane, urmate de 11 la învățători, 9 la limba română, 7 la educație fizică și sport, câte 6 la franceză și biologie, câte 3 la educație muzicală specializată, matematică și limba engleză, câte 2 la geografie, chimie, consiliere psihopedagogică, educație antreprenorială și economie și câte o contestație la maistru instructor, informatică și TIC, educație vizuală și plastică, psihopedagogie specială, filosofie și educație muzicală artă vocală.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/ inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/ inspecţia specială în profilul postului. „După rezultatele finale ale concursului de titularizare de la nivelul județului Vrancea, avem 3 candidați care au obținut media 10. Reprezentanții Inspectoratului Județean Vrancea sunt mulțumiți de rezultatele candidaților care fac cinste învățământului și în special fac cinste disciplinei pentru care au concurat. 14 candidați au reușit după contestații să obțină note peste 7,00, adică nota necesară titularizării pe un post în învățământul vrâncean. Urmează ca mâine (astăzi-n.r.) să aibă loc prima ședință de repartizare pentru posturile titularizabile, unde îi așteptăm pe candidații interesați”, a spus Aurel Șelaru, inspector școlar general adjunct.

Notele obținute de candidații vrânceni pe http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?