Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Mutilat dintr-un pumn

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Odobești, a ajuns duminică în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost bătut de un consătean. Potrivit unor surse, între victimă și agresor ar fi izbucnit un conflict spontan, accentuat însă de consumul excesiv de alcool. Agresorul și-ar fi lovit victima în față cu pumnul, reușind dintr-o singură lovitură să-i spargă oasele feței.

Potrivit surselor, victima ar fi povestit că bărbatul care l-a lovit ar fi purtat un inel masiv și că, lovindu-l cu bijuteria peste față, i-ar fi provocat leziuni grave. În urma investigațiilor medicale, medicii au decis că pacientul necesită reparații majore la nivelul feței și l-au transferat de urgență la Spitalul Floreasca, secția Neurochirugie. Bărbatul prezenta „traumatism cranio-facial acut deschis prin agresiune și fistulă de lichid cefalo-rahidian în observație”, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cu posibilitatea de schimbare a încadrării juridice în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?