Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Salma Hayek și Netflix își unesc forţele pentru a realiza serialul ‘Monarca’


Actrița și producătoarea mexicană Salma Hayek și platforma digitală Netflix își vor uni forțele pentru a realiza ‘Monarca’, un nou serial care îi va avea ca protagoniști pe Irene Azuela și Juan Manuel Bernal, relatează EFE.
Potrivit unui comunicat publicat vineri de Netflix, filmările la serialul ‘Monarca’ vor începe la toamnă în Mexic, cu Hayek ca producătoare, urmând ca nou serial să fie lansat la nivel mondial în 2019. „Desfășurată în puternica lume a miliardarilor mexicani, ‘Monarca’ este o saga familială întinsă pe mai multe generații despre un colos al băuturii tequila și lupta care se declanșează după ce o rudă decide să meargă împotriva sistemului veros pe care propria familie l-a creat”, a precizat Netflix în comunicat.”Sunt foarte emoționată să mă pot alătura Netflix și să lucrez îndeaproape cu actori incredibil de talentați (…) Sunt foarte mândră să pot arăta lumii că Mexicul este o națiune vibrantă, sofisticată și bogată cultural, care luptă pentru a-și controla destinul”, a declarat la rândul ei Salma Hayek.
Nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din ‘Frida’ (2002) și considerată una dintre cele mai importante staruri „latino” de la Hollywood, cariera lui Hayek include filme ca ‘Desperado’ (1995), ‘From Dusk Till Dawn’ (1996), ‘Wild Wild West’ (1999) sau ‘Beatriz at Dinner’ (2017). Actrița mexicană și-a asumat deja rolul de producător la serialul ‘Ugly Betty’ și la filmele ‘Frida’, ‘The Prophet’ (2014) și ‘Septembers of Shiraz’ (2015). Salma Hayek a semnat deja un acord în aprilie cu Lionsgate pentru a produce mai multe pelicule în colaborare cu acest studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?