Ingrediente:
un piept de pui
50g cașca-val
50g șuncă de pui
4 fîșii de gogoșar
sare, ulei, susan, folie de aluminiu
Pentru garnitură:
cîțiva cartofi, un morcov și mazăre.
Mod de preparare:
Împart pieptul de pui în patru, îl bat cu ciocanul de carne, îl dau cu sare și apoi așez într-un capăt o feliuță de șuncă peste care așez o felie de cașcaval,peste care așez o felie de gogoșar. Rulez, le trec prin susan și le așez pe o folie de aluminiu unsă cu ulei, le împăturesc și le pun în tavă. Le dau la cuptor 25-30 de minute. Fierb cartofii tăiați cubulețe, împreună cu morcovul tăiat și el și mazărea. Se așează pe farfurie garnitura peste care puteți pune pătrunjel și un pic de margarină sau cine vrea poate să își pună și smîntînă și rulourile (eu am pus un rulou de pui și unul de pește).
Poftă bună!