Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Tenis – Vrancea Trophy – Andreea Mitu a întors de la 0-4 și a câștigat în două seturi în meciul vedetă al zilei de ieri, cu Georgia Crăciun!


    Miercuri, 4 iulie, a fost zi plină la Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea. S-au disputat jocurile din optimile de finală în urma cărora au fost stabilite jucătoarele ce vor evolua, astăzi, în sferturi. Chiar dacă aproape toate întâlnirile s-au încheiat în două seturi, au fost jocuri spectaculoase, de bun nivel tehnic, sportivele care au evoluat pe terenurile de la Arenele George Bucuroiu bătându-se până la ultima minge pentru a-și apăra șansele!
    Jocul vedetă al zilei le-a avut față în față pe valoroasa Andreea Mitu și pe foarte promițătoarea brăileancă de 18 ani, Georgia Crăciun, una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale. Ca și în ziua precedentă, în întâlnirea cu junioara Ilinca Amariei, Andreea Mitu a început cu un joc inconsistent și a fost condusă cu 4-0 la game-uri de Georgia Crăciun, care a servit foarte puternic și precis, reușind mai mulți ași, a jucat mai variat și și-a lăsat adversara fără replică. La 0-4, Andreea a câștigat pe serviciul adversarei, a redus la 1-4, apoi, la 2-4, Georgia a câștigat game-ul de 2-5, dar din acel moment fosta nr. 68 mondial și-a etalat, probabil, cel mai bun joc pe care îl poate produce în acest moment! A servit suficient de bine pentru a-i pune probleme adversarei, pe care a plimbat-o dintr-o parte în alta a terenului până a lovit, de regulă, plat, în zonă liberă, de multe ori cu mingi la limită, în lung de linie, aproape imposibil de apărat! Georgia nu a mai putut echilibra jocul și a pierdut următoarele cinci game-uri din primul set și pe caele șase ale game-ului următor. Este oarecum riscant de făcut un pronostic pentru finalul turneului, mai cu seamă că în semifinală se pot întâlni finalistele de sâmbăta trecută, de la Curtea de Argeș, Andreea Mitu și Miriam Bulgaru, când a câștigat Bulgaru. Însă Andreea Mitu devine favorită prin calitatea înaltă a tenisului prestat ieri la Focșani.               
    Rezultatele probei de simplu: Gabriela Duca – Eugenia Ganga, Argentina 2-6, 6-1, 1-6; Elaine Genovese, Malta – Irina Fetecău 6-7, 1-6; Georgia Crăciun – Andreea Mitu 5-7, 0-6; Bianca Turati, Italia – Mihaela Mărculescu 6-3, 6-0; Alexandra Damascin- Gebriela Mihailova, Bulgaria 6-3, 6-1; Candela Bugnon, Argentina – Arina Vasilescu 6-1, 4-6, 4-6; Anastasia Vdovenco, Moldova – Oana Simion 5-7, 0-6; Miriam Bulgaru – Anastasia Kharitonova 6-2, 6-2
Jocurile din sferturile de finală: Alexandra Damaschin – Miriam Bulgaru; Andreea Mitu – Arina Vasilescu; Eugenia Ganga – Irina Fetecău; Bianca Turati – Oana Simion.

    La închiderea ediției noastre de astăzi erau în desfășurare jocurile din sferturile de finală ale probei de dublu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?