Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Tenis – La ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” s-a intrat pe tabloul principal!


    „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” a parcurs primele trei zile dintre cele nouă programate de la începerea calificărilor până la finala probei de simplu.
    Ieri, s-au încheiat jocurile tabloului calificărilor, s-a disputat primul meci de pe tabloul principal, Novac, România – Mihailova, Bulgaria, câștigat de sportiva bulgară, și au început jocurile din proba de dublu în care s-au înregistrat următoarele rezultate:  Soumeya Anane, Marea Britanie/Julia Kimmelmann, Germania – Izabela Novac/Ioana Toanchină 6-0, 6-1; Gabriela Davidescu / Alexandra Staiculescu – Cristina Moroi/Raluca Tudorache 2-6, 6-4, 10-7; Selma Cadar/ Anastasia Kharitonova – Ilinca Amariei/Simona Ogescu 6-4, 6-3; Anna Turati/Bianca Turati, Italia – Mihalea Mărculescu – Luminița Tutunaru 6-0, 6-7 (4), 10-6; Gebriela Mihailova/Gabriela Tătăruș – Stela Chianello/TanyaMendes, Brazilia 6-0, 6-0.

    Astăzi, vor intra în concurs favorita nr. 3, Irina Fetecău, al doilea joc de pe terenul 4, Gabriela Duca, favorita nr. 5, primul joc, de la ora 9,30, pe terenul 6, Ioana Gașpar, favorita nr. 7, de la ora 9,30, pe terenul 1, și Andreea Mitu, nu înainte de ora 13,00, pe terenul 1.  Andreea Mitu, în pereche cu Oana Simion, este programată și pentru jocul de dublu, pe terenul 4, nu înainte de ora 17,00. 

    Ieri, la sediul firmei Scorpion, a fost ținută și conferința de presă care a marcat deschiderea oficială a turneului internațional feminin de la Arenele George Bucuroiu din Focșani Sud. La conferința de presă au participat viceprimarul Municipiului Focșani, Ionuț Mersoiu, Mihaela Testiban, arbitrul șef al „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, reprezentantul organizatorilor, profesorul și antrenorul Răzvan Bucuroiu, și jucătoarele Elaine Genovese, din Malta, Ilinca Amariei și Simona Ogescu, ambele jucătoare de top și de mare perspectivă din România. Viceprimarul Ionuț Mersoiu a relevat susținerea constantă pe care Primăria Focșani și Consiliul Local o acordă turneului de mare tradiție de la Focșani, doamna Mihaela Testiban a apreciat în mod deosebit această susținere, dar și veritabila performanță pe care o reprezintă continuarea organizării turneului prin eforturile profesorului Răzvan Bucuroiu și cu susținerea consistentă a Municipiului, ca și a sponsorilor. Cele trei jucătoare au apreciat, la rândul lor, modul în care este organizată competiția de la Focșani, unde se simt foarte bine și unde își doresc să joace un tenis frumos, care să le aducă și rezultate.
    Profesorul Răzvan Bucuroiu a mulțumit Primăriei și Consiliului Local al Municipiului, pentru susținere, ca și Consiliului Județean, și și-a exprimat dorința ca această susținere să continue pentru ca „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, care are o foarte bună tradiție, să continue ca un foarte bun brand pentru Focșani, dar și spre binele tenisului vrâncean și al celui național. 
Răzvan Bucuroiu, ca răspuns la o întrebare, a precizat următoarele momente speciale ale turneului, în afara bogatului program de jocuri cu tenis de foarte bună calitate: marți, 3 iulie, ora 20,30, party pentru jucătoare, la Stone Park, miercuri, 4 iulie, ora 20,00, cina oficială, joi, meci demonstrativ, cu premii surpriză și tombolă pentru spectatori.

    Vineri, 6 iulie, de la ora 17,00, se va disputa finala probei de dublu, iar sâmbătă, 7 iulie, de la ora 13,30, finala probei de simplu, care va fi transmisă în direct de Digi TV. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?