Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Fotbal feminin – Fetele de la Estera Țifești pregătesc sezonul de primăvară!

Echipele de fotbal fete ale ACS Estera Țifești sunt în plină perioadă de pregătire în vederea sezonului de primăvară în care vor evolua în Liga a III-a și în Campionatul Junioarelor. Au început antrenamentele junioarele U 15, la 22 ianuarie, le-a urmat urmat, la 5 februarie, echipa de Liga a III-a. Iar duminică, 20 februarie, au avut primele jocuri amicale. Adversare le-au fost echipele U 15 și din Liga a II-a ale ACS Slobozia. În comentariul de pe pagina de facebook a echipei, antrenorul Paul Cioran, care dovedește și certe calități de comentator, a scris: ”În deschidere, fetele mici, cu o medie de vârstă de 13 ani, au făcut un meci foarte bun, remizând, 1-1, arătând un progres remarcabil față de sezonul de toamnă. În meciul al doilea, fetele s-au ridicat la nivelul mult mai experimentatei noastre combatante cel puțin în prima repriză. În partea a doua, pe fondul unor greșeli personale pe faza de apărare, al ratărilor mari pe care le-am avut și al nivelului de pregătire la care ne situăm după 2 săptămâni, ne-am recunoscut învinși cu 4-0, scor cam drastic față de realitatea din teren. În concluzie, două meciuri bune de pregătire, din care trebuie să învățăm pe viitor. Următorul test, weekend-ul viitor, tot în compania unui adversar de eșalon superior, Vulpițele Galbene Roman ( locul III în liga 2)”.

Cele două meciuri au avut loc pe stadionul din Jariștea.

Pentru ACS Estera, Liga a III-a, au jucat Bianca Radu – Marta Onea, Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Alexia Niculescu, Miruna Lăluciu, Mădălina Ismană, Laura Petrihan – Diana Luca, Florina Bîrsă. Au mai jucat: Florina Onia, Mihaela Onea, Mihaela Ștefan, Larisa Tufănoiu și Dara Dima.

Formația U 15: Miruna Munteanu – Ioana Zamfir, Andreea Onea, Georgiana Hilohi, Francesca Lățcan – Larisa Tufănoiu, Cristina Purcel, Bianca Radu, Antonia Dinică, Mihaela Barbu – Elena Damian. Au mai jucat: Andreea Rusu, Elena Angheluță – portari, Alessia Ionașcu, Alina Barbu, Andreea Ene, Adelina Crăciun. Au arbitrat Mădălin Ivanciu, Florin Sibechi și Eduard Lăluciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?