Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Moment istoric pentru fotbalul vrâncean: PSV Eindhoven, campioana Olandei, la Focșani; de asemenea, copiii pot merge în Olanda


FOCȘANI, 04 – 05 iulie 2018
PSV EINDHOVEN, CAMPIOANA OLANDEI, LA FOCȘANI
    Moment istoric pentru fotbalul vrâncean. În Focșani, la invitația clubului Prosport, va veni o consistentă delegație de antrenori olandezi. Dacă în urmă cu un an zile am avut oaspeți americanii de la IproSkills Academy Chicago, acum, la invitația Prosport Focșani, în Vrancea, vor sosi olandezii de la Voetball Total Control. Avându-l în frunte pe Nyron Wau, managerul Voetball Total Control și antrenor la Helmond Sport, delegația olandeză este întregită de șeful departamentului de scouting a campioanei Olandei, PSV Eindhoven, Arno Lenders, și antrenorii Kenneth Cicilla, Thijs Fonken și Nuelson Wau.
Olandezii vor împărtăși filozofia școlii olandeze de fotbal jucătorilor de câmp, portarilor, antrenorilor și părinților de la clubul Prosport Focșani. La acțiune sunt invitați toți sportivii și părinții de la clubul nostru. Vizita vine să completeze solidul parteneriat sportiv încheiat în Olanda, la Eindhoven, între Prosport și Voetball Total Control.
    PSV Eindhoven, campioana Olandei în actuala ediție de campionat, ne-a dedicat un tricou oficial cu importantele semnături ale antrenorilor Phillip Cocu, ChristianVander Weerden, și ale jucatorilor Hirving Lozano, Ovidiu Stanga și Nyron Wau. În cele două zile, delegația olandeză va antrena grupele de juniori republicani (A și B) și grupele de copii ale Prosport – Lps Focșani. Mulțumim domnului Rareș Bolma, managerul general al Total Control Netherlands, pentru sprijinul acordat.
    Staff-ul tehnic al PROSPORT-LPS FOCSANI, format din profesorii DANIEL BANICA, LAURENÈšIU MUSCALU, ALIN SAMOILA, ADRIAN SCHINESTE, MARIUS STOICA, BOGDAN MARIAN și DANIELETTE IORGA (antrenor cu portarii), mulțumește copiilor și părinților pentru munca și încrederea acordată.

EINDHOVEN, 11 – 17 AUGUST 2018 – EXCLUSIVITATE PENTRU ROMÂNIA –
VREI SÄ‚ TE ANTRENEZI CU SPECIALIȘTII DE LA FC BARCELONA ȘI ACADEMIA LA MASIA?
SUNÄ‚ LA: 0754.929.159 – CS PROSPORT FOCȘANI

BARCELONA LUI MESSI, TOTAL CONTROL (OLANDA) ȘI PROSPORT FOCȘANI VÄ‚ INVITÄ‚ LA BARCELONA SOCCER CAMP, EINDHOVEN
    În Olanda, la Eindhoven, între 11-17 august, celebra academie de fotbal a FC Barcelona și Total Control Netherlands organizează Barcelona Soccer Camp. Acțiunea se va desfășura la RKSV Nuenen, locul în care s-a pregatit delegația Prosport Focsani la camp-ul de tehnică individuală organizat în Olanda.
    Antrenorii sponioli ai academiei La Masia, alături de staff-ul Total Control Voetbalschool, vor împărtăși copiilor prezenți o parte din filozofia spaniolă de fotbal. Pep Guardiola, fostul jucător și antrenor de la Barcelona declară: „Jucătorul care a trecut prin La Masia are ceva diferit de restul, este un plus care provine numai din faptul că joaca în echipamentul FC Barcelona de când este copil”. Tricourile FC Barcelona le vor purta toți copiii prezenți la camp. Celebra academie La Masia, locul în care s-au format Messi, Iniesta, Xavi, Fabregas și Pep Guardiola vrea să descopere noi talente din România.
    Între ședințele de pregătire, copiii vor primi o masă și vor avea parte de cursuri de limba spaniolă și engleză alături de profesori acreditați. Asigură-te că vei fi acolo!!
    S-a deschis lista copiilor din România care vor participa la Barcelona Soccer Camp !! Urmare a parteneriatului semnat de Prosport Focșani cu Voetbalschool Total Control și a discuțiilor purtate de cele două părți,în exclusivitate, doar prin Prosport Focșani, la Barcelona Soccer Camp sunt așteptați și copiii din România, legitimați la orice club sau școală de fotbal afiliată la AJF sau FRF.
    Pe lângă Barcelona Soccer Camp, cei care vor face deplasarea în Olanda vor avea o săptămână plină de fotbal….și nu numai. Șapte zile dedicate sportului rege. Copiii vor avea în program vizite la Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, ședințe de pregătire individuale la Total Control, voie bună într-un parc de distracție, etc.
    Având în vedere că trebuie făcute rezervările de cazare, masă, transport și îndeplinite procedurile notariale, rugăm persoanele interesate să ne contacteze la următoarele numere de telefon:
OLANDA: 00310.6427. 15556 – Rareș Bolma, manager general Total Control Netherlands;
ROMÂNIA: 0754.929.159 – Laurențiu Muscalu, profesor – antrenor Prosport Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?