Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Rugbiștii veterani, împreună, în Linia Întâi împotriva coronavirusului!

Rugbiștii veterani ai Vrancei sunt în mod constant alături de oamenii aflați în nevoi. Au făcut-o ajutând cu bani și produse familii neajutorate din sate vrâncene și nu puteau să nu răspundă la apelul prin care Asociația Medicală ”Sf. Pantelimon” solicită contribuții pentru susținerea bătăliei împotriva Covid -19! “Dragi „oameni ai cetății”, parcurgem momente tulburi, în care informațiile contradictorii, incertitudinea și teama sunt într-o nedefinită „așteptare”… Știu că vă este greu să purtați povara acestor timpuri, dar vreau să vă mulțumesc pentru jertfa de a dărui, mai ales în astfel de condiții! Fiecare dar al dumneavoastră este prețuit și încercăm să-l gestionăm cu toată chibzuința”, spune apelul semnat, în numele Asociației Medicale Sf. Pantelimon, de președintele acesteia, doctorul Laurențiu Taban.

Solidari cu toți cei care se află în Linia Întâi în această bătălie, echipierii ACS Rugby Club Old Boys Focșani au depus în contul Asociaței Medicale Sf. Pantelimon suma de 1500 RON. Pe pagina sa de facebook, principalul comunicator al rugbiștilor veterani ai Vrancei, Florin Topală, a postat: ”Rugbyștii nu stau pe gânduri, pun umărul, fac grămezi ordonate și în acest moment toată echipa joacă pe renumitul post – linia întâi – și donează pentru Asociația Medicală Sfântul Pantelimon Focșani”. Iar pe fotografia care însoțește textul rugbiștii veterani au supraînscris: ”Rugbiștii pun umărul pentru că așa au învățat! În echipa de rugby există acest post, linia intâi. Astăzi, toți rugbiștii joacă pe acest post! Împreună, în Linia Întâi!” Pilduitor!

De fapt, toți sportivii, indiferent de disciplină, pot juca în această perioadă în Linia Întâi. Pot fi ”Împreună în Linia Întâi”, așa cum este deviza campaniei lansate de Asociația Medicală Sfântul Pantelimon Focșani.

Sursa foto: Facebook Topală Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?