Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Fotbal – Încă un joc de pregătire bun pentru focșăneni!

  • FC Pucioasa – CSM Focșani 2007 1-4 (0-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Horvat – Săpunaru (Juncănaru), Munteanu (Maftei) Bratu (Panaite), Vochin (Ilie) – Negoiță (Paizan), Vîlsan (Preoteasa), Ghenovici (Jurj), Stancu (Taciuc) – Lemac, (Manu). A mai jucat Dragoș Oprea.

FC Pucioasa: Ghițescu – Simion, Marina, Blas, Diță – Dragnea, Lungeanu, Petre, Stoica – Nisipeanu, Iamandache. Rezerve: Marin, Niță, Silica, Bădoiu, Ionescu, Negrea, Samoilă, Stoican, Marcu, Tolea, Neacșu, Tocilescu.

CSM Focșani 2007 a jucat, sâmbătă, 29 august, de la ora 11:30, în deplasare, cu FC Pucioasa, din Liga a III-a. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria focșănenilor, cu 4-1, după ce, la pauză, era 1-0. Pentru oaspeți au marcat Ghenovici, în minutul 44, când a reluat în poarta Pucioasei pentru 1-0, mingea primită de la Stancu, Gorovei în minutul 54 – șut sub transversală de la marginea careului mare, Preoteasa, în minutul 64 cu un șut de la distanță, și Jurj, în minutul 88, din pasa lui Preoteasa. Oaspeții au înscris prin Oprea și al cincilea gol, anulat, însă de arbitri pe motiv de ofside.

Focșănenii au câștigat la o diferență care putea fi mult mai mică dacă gazdele ar fi marcat în situațiile – trei, dintre care în două, în prima repriză, când au trimis mingea în barele porții lui Horvat, care pare un portar norocos, pentru că și în amicalul cu Steaua, din intersezon, a fost salvat de bare! Formația din Pucioasa a jucat, și-a creat ocazii de gol, și acțiunile sale ofensive au devoalat defecțiunile pentru remedierea cărora antrenorul Alin Chița și jucătorii pe care îi pregătește mai au de lucrat! Altfel, pot păți ca la Ploiești, unde petroliștii au marcat din fiecare ocazie pe care au avut-o și CSM 2007 a pierdut! Este adevărat că atacul reușește să fructifice o parte din ocaziile de gol create și, una peste alta, la terminarea meciului echipa este pe plus. Formația Focșaniului a făcut încă un bun joc de pregătire și a arătat că – dincolo de observațiile legate de siguranța defensivei – este pregătită pentru startul Ligii a III-a, când va fi și debutul oficial al sezonului 2020-2021 în condițiile în care nu este programată în Cupa Romîniei în prima etapă națională.

Sâmbătă, 5 septembrie, CSM Focșani 2007 va avea încă un meci de verificare, cu nou promovata Sportul Chiscani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?