Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: Cota de atenție depășită cu 43 de cm pe Putna, la Mircești; gospodării inundate la Bordeasca Veche


În cursul acestei nopți, în urma creșterii debitului pârâului Bălanu, au fost inundate 7 gospodării in localitatea Bordeasca Veche. Pompierii militari intervin pentru evacuarea apei împreună cu reprezentanții SVSU. Totodată, pe parcursul nopții s-a acționat pentru întărirea cu saci de nisip a digului de pământ existent în zona respectivă, la activitate participând și jandarmi din cadrul IJJ Vrancea.
Pe parcursul serii și noptii trecute s-au înregistrat peste 10 solicitări de evacuare apă acumulată în urma precipitațiilor abundente în gospodăriilor cetățenilor din Nistorești, Gura Caliței, Tulnici, Cotești, Mărășești și Urechești.
Conform avertizării hidrologice transmise de SGA Vrancea în dispeceratul ISU, astăzi, 30 iunie a.c., la ora 07.40,  pe r. Putna  la s.h. Mircești cota de atenție a fost depășită cu 43 cm, tendința fiind de scădere. Situația este monitorizată în permanență atât la nivel local cât și județean.
UPDATE!
La Bordeasca Veche, în comuna Tataranu, se continuă misiunea de evacuare a apei acumulate în gospodăriile cetățenilor. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Focșani intervin, in cooperare cu reprezentantii SVSU la 20 gospodării. Ñivelul apei măsoară pe alocuri 40 cm adâncime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?