Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Premii pentru olimpicii la informatică


Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), prin inspectorii de specialitate, a premiat, în ultimele zile, elevii cu rezultatele cele mai bune la fiecare disciplină de învățământ în parte. Vineri a fost rândul celor care au obținut premii la olimpiadele și concursurile de informatică.
Astfel, elevii care s-au remarcat la concursurile și olimpiadele de informatică au fost premiați în sala Multimedia de la Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani. Festivitatea de premiere a început într-o manieră în ton cu vârsta celor premiați, cu câteva momente de dans contemporan. Alături de elevii premiați au fost cei doi inspectori școlari generali, profesoara Lauriana Ailincuței, inspector școlar general, și profesorul Aurel Șelaru, adjunctul IȘJ. Diplomele au fost înmânate de profesoara Cornelia Neacșu, inspector de specialitate la IȘJ.
„Încercăm să fim de fiecare dată alături de voi, copii, și de dumneavoastră, stimați colegi profesori, pentru că știu că o simplă diplomă nu redă cu fidelitate munca pe care o depuneți, împreună pentru rezultatele deosebite, pe care iată, astăzi, doamna inspector le prezintă în fața dumneavoastră. Și mai ales, să ținem cont că aceste rezultate se obțin cu efort susținut de-a lungul anilor, aș spune eu, și sunt convinsă că nu mă înșel, înseamnă că aceste rezultate sunt cu atât mai meritorii. Vă felicităm pentru tot ceea ce ați făcut la aceste competiții și olimpiade școlare, vă asigurăm de tot sprijinul nostru și aici mă îndrept și către domnii profesori pe care îi văd în sală. Ori de câte ori aveți nevoie de un sprijin din partea noastră, veți găsi mereu ușa deschisă. Și pentru că văd aici și elevi mai mici, dar și de clasa XII-a, urările mele se împart în două, pentru unii urări de vacanță binemeritată până pe 10 septembrie, când începe un nou an școlar, pentru care vă provoc la rezultate și mai frumoase ca cele din acest an, iar celorlalți, absolvenți de acum, multă, multă baftă la examenul de bacalaureat. Felicitări tuturor și la mai mare și celor aflați în școală, dar și celor care pleacă către diferite universități din țară unde, cu siguranță, ne vor reprezenta cu cinste. Felicitări încă o dată și mult succes”, le-a spus Lauriana Ailincuței, pasionaților de informatică.
Și profesorul Aurel Șelaru, inspector școlar general adjunct, i-a felicitat pe elevi pentru felul în care au ales să se raporteze la școală și mai ales la performanță. „Felicitări tuturor. Să fiți mândri că sunteți vrânceni și că reprezentați cu cinste județul peste tot pe unde mergeți. Eu vă felicit și vă mulțumesc pentru felul în care faceți cinste învățământului vrâncean. Vacanță plăcută, dar printre rânduri să vă mai aruncați și câte un ochi spre pasiunea dumneavoastră”, a fost mesajul inspectorului școlar general adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?